POCO F5 vs Samsung Galaxy S21 FE 5G

@429065 isminin hakkını veriyorsun Şaka bir yana dediğin gibi sorunlu seri. Ama oyun harici sorun çıkarmaz gibi geliyor bana. Alternatif cihaz olsa tercih etmezdim exynoss. Keşke S20 FE gibi Snapdragon'lu Samsung olsa. S23 var bir tek.

S23 FE'de Exynos 2200 ile gelecek gözüküyordu, ufaktan buda sallanmaya başladı o zaman. En iyisi tuşlu telefon bakalım biz.

Çalıştığım yerde kadın arkadaşım S21fe kullanıyor. Günlük kullanımda bile pili yetmiyor. Kadın illallah etti. Siz birde Arasıra oyun oynarım diyorsunuz. S21fe neyazıkki bataryayı su gibi içiyor. Pil olarak sizi çok üzer. Kamerası çok güzel ona laf yok ama oyun oynamayı düşünüyorsanız batarya olarak sizi tahminlerinizin ötesinde üzer.

S23 FE'de Exynos 2200 ile gelecek gözüküyordu, ufaktan bu da sallanmaya başladı o zaman. En iyisi tuşlu telefon bakalım biz.

Realme GT5 400 dolardan çıkmış. Snapdragon 8 gen 2 falan var. Ülkemize gelse 20 bin TL civarına gelebilir.

Günde mobil veri ile 6 saat pil ömrü var. Wi-fi ile 8 saate kadar çıkıyor tabii birkaç ayar yaparak. Hiçbir android telefon kutudan çıktığı gibi kullanılmaz mutlaka ayar yapılmalı. Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] | DonanımHaber Forum » Sayfa 342 Şahsen rezil miui yerine 2 saat daha az pil ömrü almayı tercih ederim.

Daha önce yazdım. Yanımdaki kadın arkadaşta s21fe var. 5 aydır kullanıyor. Erkek arkadaşı hediye olarak aldı. Ekran ve kamera olarak çok iyi. Tek eksiği ve bence de çok önemli eksik. Bataryasının küçük olması ve işlemcisinin bataryayı sömürmesi yüzünden günlük kullanımda bile yetmiyor bataryası. Kaldı ki siz oyun da oynarım diyorsunuz. Günde enaz 3 kere prize takarsınız s21fe yi.
Bu arada samsungun s modelleri haricinden uzak durun. Diğer firmaların orta segmentine göre çok kalitesizler.

@emrah_8 bu cihazda cooling system de olacak. Overheating ve thermal throttling sorunlarını en aza indirmeye çalışıyor Samsung.
Bu da fiyatını artıracaktir çünkü S22'den daha iyi bir soğutma ile gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…