Çözüldü POCO X3 Pro bir anda kapandı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

15re

Yoctopat
Daha fazla  
WhatsApp'tan mesaj yazıyordum bir anda telefon dondu ve ekrana hiçbir şey gelmeden kapandı hard reset atmayı falan denedim tepki vermiyor ne yapmalıyım?

Çözüm
Eğer ses açma + power, ses kısma + power veya sadece power tuşuna, uzun süre bastığın halde tepki vermiyorsa X3 Pro'da bulunan kronik PMIC arızasını yaşıyor olabilirsin. Eğer bu sorunu yaşıyorsan servise götürmen gerek, çünkü donanımsal bir arıza.
Benim telefon X3 Pro ve MIUI 14 var bir uygulamaya girdim Clash Royale'e basdım tak diye ekran kapandı halada kapalu şu an Power tuşuna bayağı basılı tuttum olmadı ses açma kapama Power tuşunuada bassdım aynı anda bir şey olmuyor ne yapmalıyım alalı 2-3 yıl olmuşdur çözümü yok mu?

Benim telefon X3 Pro ve MIUI 14 var bir uygulamaya girdim Clash Royale'e basdım tak diye ekran kapandı halada kapalu şu an Power tuşuna bayağı basılı tuttum olmadı ses açma kapama Power tuşunuada bassdım aynı anda bir şey olmuyor ne yapmalıyım alalı 2-3 yıl olmuşdur çözümü yok mu?
Benimki de 3 yıl oldu bende AOSP tabanlı android 14 rom ve özel batarya için optmize edilmiş romlar kullanıyordum ve ısınmasını özelllikle önlemek için bir sürü şey yapmıştım yinede bu hafta benim başımada geldi kaç tl yaptırılıyor hiç bilgim yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı