POCO X4 Pro alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Samsung S21 listeye alım, peki Xiaomi tarafında bu fiyatlara önerebileceğin telefon var mı hafıza kartı isteme sebebim yetersizlikten değil telefona aniden bir şey olduğunda tüm bilgiler gidiyor hafıza kartında yedek kalıyor hiç yoktan.
Hocam SD Card'ların kalitelileri de çok ucuz değil. Onun yerine arkadaşın dediği gibi Google Drive gibi bulut depolama hizmetlerinin yıllık planlarından alabilirsiniz. 100GB depolama 57 TL civarıydı.

Hocam SD Card'ların kalitelileri de çok ucuz değil. Onun yerine arkadaşın dediği gibi Google Drive gibi bulut depolama hizmetlerinin yıllık planlarından alabilirsiniz. 100GB depolama 57 TL civarıydı.
Peki Türkiye'de S21 FE snapdragon versiyonu mevcut mu? Exynos çok ısınma ve şarj şikayetleri mevcut Exynos varsa almam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki Türkiye'de S21 FE snapdragon versiyonu mevcut mu? Exynos çok ısınma ve şarj şikayetleri mevcut Exynos varsa almam.
Hocam bence S21 FE'ye gerek yok S20 FE SD alsanız yeterli diye düşünüyorum.

Hocam bence S21 FE'ye gerek yok S20 FE SD alsanız yeterli diye düşünüyorum.
Peki hocam kaç yıl daha güncelleme alır S20 FE ?

Xiaomi tarafında bu model var.
Önerdiğiniz telefonda iyiymiş.

Android 13 S20 FE modelinin büyük ihtimal son güncellemesi olacak.
S21 FE serisindeki S20 serisindeki Exynos gibi kötü bir işlemci değil. Exynos 2100 iyi bir işlemci. Türkiye'de de S21 serisinin Snapdragon versiyonu yok.

Android 13 S20 FE modelinin büyük ihtimal son güncellemesi olacak.

S21 FE serisindeki S20 serisindeki Exynos gibi kötü bir işlemci değil. Exynos 2100 iyi bir işlemci. Türkiye'de de S21 serisinin Snapdragon versiyonu yok.

Vallahi hocam detaylı araştırdım S21 FE aşırı ısınma ve şarj konusunda haddinden fazla şikayet var, hatta şikayet var olsun YouTube gibi video sitelerinde şu ana kadar en berbat şarj telefonu diye isyan ediyorlar. Yukarıda ki arkadaşın paylaştığı Xiaomi 11t aklıma bayağı yattı tıpkı X4 Pro ama işlemcisi MediaTek dimensity 1200 bu işlemci nasıldır hocam ya da bu telefonu tavsiye eder misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi hocam detaylı araştırdım S21 FE aşırı ısınma ve şarj konusunda haddinden fazla şikayet var,
O şikayetler bir anlam ifade etmiyor telefonda herhangi bir ısınma durumu yok. S20 serisindeki Exynos 990 ile karıştırmayın Exynos 2100 modelini. Ayrıca her işlemci de belli bir derece ısınır.

Xiaomi 11t aklıma bayağı yattı tıpkı X4 Pro ama işlemcisi MediaTek dimensity 1200 bu işlemci nasıldır hocam ya da bu telefonu tavsiye eder misin?
Mediatek 1200, Exynos 2100 modelinden daha kötü bir işlemci. 11T modeli, S21 modelinden iyi bir cihaz değil.

O şikayetler bir anlam ifade etmiyor telefonda herhangi bir ısınma durumu yok. S20 serisindeki Exynos 990 ile karıştırmayın Exynos 2100 modelini. Ayrıca her işlemci de belli bir derece ısınır.

Mediatek 1200, Exynos 2100 modelinden daha kötü bir işlemci. 11T modeli, S21 modelinden iyi bir cihaz değil.
Hocam şikayetleri niye dikkate almayalım azımsanmayacak kadar şikayet var S20 FE de ise bu telefonu alıp seneye güncelleme almadı mı bir anlamı yok Mi 11T 3 yıl daha güncelleme garantisi veriyor ayrıca Mediatek 1200 ne kadar kötü olabilir ki ben konuyu açtığımda da söyledim telefonda yüksek grafikli oyunlar oynayan biri değilim günlük kullanımda yeter bana o işlemci bilemiyorum biraz daha araştırma yapmam lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı