POCO X5 Pro vs Xiaomi 12 Lite

Rawiks

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Ben normalde POCO X5 Pro almayı düşünüyordum ancak stok olmama durumunda 12 Lite'a döndüm, ikisi arasında beni etkileyecek tek fark 5000 mAh vs 4300 mAh. Size sorum da şu: Sizce bu iki bataryanın büyük bir farkı olur mu? 12 Lite'ta yetmemezlik olur mu?

(Telefonların işlemciler, ekran Hz'leri vs. aynı; hayır S20 FE, GT 2 gibi telefon önerileri yapmayın öneri istemiyorum.)

Merhaba. Ben normalde POCO X5 Pro almayı düşünüyordum ancak stok olmama durumunda 12 Lite'a döndüm, ikisi arasında beni etkileyecek tek fark 5000 mAh vs 4300 mAh. Size sorum da şu: Sizce bu iki bataryanın büyük bir farkı olur mu? 12 Lite'ta yetmemezlik olur mu?

(Telefonların işlemciler, ekran Hz'leri vs. aynı; hayır S20 FE, GT 2 gibi telefon önerileri yapmayın öneri istemiyorum.)

Neredeyse her özelliği aynı uyguna bulduğunuzu bence alın.

Bataryada çok fark yaratmaz.

Xiaomi 12 Lite güzel telefon alınır bence ama özür dileyerek neden S20FE tercih etmiyorsunuz?

Xiaomi 12 Lite güzel telefon alınır bence ama özür dileyerek neden S20FE tercih etmiyorsunuz?

Onun şarjına çok güvenmiyorum bu kadar üstüne basma sebebim de bu sitedeki birkaç arkadaş her gönderinin altına S20 FE, S21 FE veya GT 2 yazdıkları için gerçek mesajlar arada kayboluyor.

@Rawiks siz bu telefon önerilerini gerçek mesajdan saymıyorsanız bir problem var. Iki cihaz da ne işlemci ile ne de kamera ile S20 FE, S21 FE ve GT 2 ile yarisabilir.
Ama ikisi arasından Mi 12 Lite.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı