- Makaleler
- 6
Daha fazla
Tamam arkadaşa kronik sorun nedir ne değildir onu da öğretmek gerek anlaşılan. Bahsettiğimiz telefon çıkalı 8 ay oldu yani kronik sorunlarının ortaya çıkması için yeterli bir süre bu. Telefonun kronik sorununun olmaması hiç sorun çıkartmayacağı anlamına gelmiyor bu da S23 FE yorumları S23 FE şebeke çekmiyor ısınıyor ve bataryası hızlı bitiyor önermeyin lütfenX6 Pro'da alınmaz ne alırlarsa alsın millet
Arkadaş böyle dese yine anlaşılır ama anlamlandıramadığım şekilde bir kötüleme var insanımız sevdiği bir şeyi çok seviyor, sevmediği bir şeyi de yerin dibine sokuyor.
S23 FE şebeke sorunu mevcut ama POCO kadar rezil değil. Kronik sorun nedir ne değildir iyi biliyorum emin ol. Yaptığın fanboyluğa kaçıyor. Aaaaa ben X6 Pro kullanıyorum ve biri laf etmiş olamazzz. Ben belirttiğim gibi. 1sene civarında kullanılacaksa oyun için alınır ama emin ol kimse bu kadar kötü yazılımlı ve ısıda kafayı yiyen işlemciyi 1, 5seneden fazla kullanamaz. 1 sene oyun oynarsın o kadar. Lütfen objektif ol. X6 Pro kullanıyorsun ya da Xiaomi kullanıyorsun diye övmek zorunda değilsin, bu işten para kazanmıyorsun(değil mi?).
Sararma,ısınma,donma,kafayı yeme kronik sorun değil zaten normal şeyler kesin herkes ucube, sen harikasın herkes yaşıyor sorunu çünkü bilmiyor telefonu.
Her telefonda sorun olabilir. Arkadaşın sorunlu telefona denk gelmiş ne var bunda? IPhone'da, Samsung'da hiç hatalı üretim telefon olmuyor mu? Önceden başkasıyla X6 Pro hakkında tartışmam vardı. Onu bulursam atayım.
Değil mi haklısın telefonu alanların %35i bu sorunu yaşıyor ama olur öyle şeyler no problem sonuçta her şirket yapıyor günahsız kul olmaz Bu arada konunun IPhone'ya da Samsung'la alakası ne anlamadım.
S23FE aldım batarya cidden sorunlu. S23 aynı değil tavsiyem 23 al.
S23 FE işlemcisi fazla verimli değil zaten. Bütçe yeterse S23 en iyisi.