POCO X6 Pro alınır mı?

Tamam arkadaşa kronik sorun nedir ne değildir onu da öğretmek gerek anlaşılan. Bahsettiğimiz telefon çıkalı 8 ay oldu yani kronik sorunlarının ortaya çıkması için yeterli bir süre bu. Telefonun kronik sorununun olmaması hiç sorun çıkartmayacağı anlamına gelmiyor bu da S23 FE yorumları S23 FE şebeke çekmiyor ısınıyor ve bataryası hızlı bitiyor önermeyin lütfen 🤣 X6 Pro'da alınmaz ne alırlarsa alsın millet

Arkadaş böyle dese yine anlaşılır ama anlamlandıramadığım şekilde bir kötüleme var insanımız sevdiği bir şeyi çok seviyor, sevmediği bir şeyi de yerin dibine sokuyor.

S23 FE şebeke sorunu mevcut ama POCO kadar rezil değil. Kronik sorun nedir ne değildir iyi biliyorum emin ol. Yaptığın fanboyluğa kaçıyor. Aaaaa ben X6 Pro kullanıyorum ve biri laf etmiş olamazzz. Ben belirttiğim gibi. 1sene civarında kullanılacaksa oyun için alınır ama emin ol kimse bu kadar kötü yazılımlı ve ısıda kafayı yiyen işlemciyi 1, 5seneden fazla kullanamaz. 1 sene oyun oynarsın o kadar. Lütfen objektif ol. X6 Pro kullanıyorsun ya da Xiaomi kullanıyorsun diye övmek zorunda değilsin, bu işten para kazanmıyorsun(değil mi?).
Sararma,ısınma,donma,kafayı yeme kronik sorun değil zaten normal şeyler kesin herkes ucube, sen harikasın herkes yaşıyor sorunu çünkü bilmiyor telefonu.
Her telefonda sorun olabilir. Arkadaşın sorunlu telefona denk gelmiş ne var bunda? IPhone'da, Samsung'da hiç hatalı üretim telefon olmuyor mu? Önceden başkasıyla X6 Pro hakkında tartışmam vardı. Onu bulursam atayım.

Değil mi haklısın telefonu alanların %35i bu sorunu yaşıyor ama olur öyle şeyler no problem sonuçta her şirket yapıyor günahsız kul olmaz Bu arada konunun IPhone'ya da Samsung'la alakası ne anlamadım.

S23FE aldım batarya cidden sorunlu. S23 aynı değil tavsiyem 23 al.

S23 FE işlemcisi fazla verimli değil zaten. Bütçe yeterse S23 en iyisi.

S23 FE şebeke sorunu mevcut ama POCO kadar rezil değil. Kronik sorun nedir ne değildir iyi biliyorum emin ol. Yaptığın fanboyluğa kaçıyor. Aaaaa ben X6 Pro kullanıyorum ve biri laf etmiş olamazzz. Ben belirttiğim gibi. 1sene civarında kullanılacaksa oyun için alınır ama emin ol kimse bu kadar kötü yazılımlı ve ısıda kafayı yiyen işlemciyi 1, 5seneden fazla kullanamaz. 1 sene oyun oynarsın o kadar. Lütfen objektif ol. X6 Pro kullanıyorsun ya da Xiaomi kullanıyorsun diye övmek zorunda değilsin, bu işten para kazanmıyorsun(değil mi?).
Sararma, ısınma, donma, kafayı yeme kronik sorun değil zaten normal şeyler kesin herkes ucube, sen harikasın herkes yaşıyor sorunu çünkü bilmiyor telefonu.

Değil mi haklısın telefonu alanların %35i bu sorunu yaşıyor ama olur öyle şeyler no problem sonuçta her şirket yapıyor günahsız kul olmaz bu arada konunun IPhone'ya da Samsung'la alakası ne anlamadım.

S23 FE X6 Pro'dan daha fazla ısınıyor teknik olarak ya da hemen hemen aynı kendi testlerim ve videolar ile kıyaslıyınca böyle bir sonuç ortaya çıkıyor. X6 Pro'lar 1.5 seneden sonra çöp ise S23FEler niye çöp olmadı çıkalı 1.5 sene oldu bu telefonlar. Bütçe yeterse S23 öneriyorum diyorsun S23ü bende öneriyorum ama 30000 fiyat bandında ne diyeyim adama defol git 10000 daha para biriktir mi? Bu fiyat bandında oyun oynayacak adam X6 Pro'dan başka bir seçeneği yok. Bitti yani bu da bu fiyat bandında alınabilir bir telefon yapıyor bunu.

Son olarak epey yorumlarından %35 yavaşlama sarı ekran sorunlarının olduğunu nereden çıkarttın kardeşim bana açıklar mısın bende epey yorumlarından başka telefonlara bakıp şu kadar sorunlu mu diyeyim? Lütfen objektif ol bu arada ?

Değil mi haklısın telefonu alanların %35i bu sorunu yaşıyor ama olur öyle şeyler no problem sonuçta her şirket yapıyor günahsız kul olmaz Bu arada konunun IPhone'ya da Samsung'la alakası ne anlamadım.

Eğer X6 pro alanların yüzde 35inin bu sorunu yaşadığını göstermezsen seni dünyanın en cahil ve alt tarafından bir şeyler uyduran insanı ilan edeceğiz. X6 pro 1,5 seneden fazla kullanılacak. Çünkü konu sahibi 3 sene note 8 pro kullanmış ve hala sıkıntısız çalışıyor. Şimdi yalan söylüyor deme, sen 1,5 yıl sonra kasacağına dair kanıt atabilir misin? İphone Samsung ile alakası ne biliyor musun? Ben diyorum ki bu şebeke, pil sorunları iphone, samsung'da bile olabilir o zaman telefon kullanmayalım. Hani sen diyorsun ya git samsung al diye. Bu arada konu: POCO X6 Pro PUBG'de kaç FPS verir? Ağlayıp gittiler. Ben hala bilgilerimi konuşturmak için yer arıyordum.

Hocam Samsung ve iPhone dışında başka bir markanın telefonunu tercih etmenizi pek önermem. Alacağınız telefonun fiyatına en yakın Samsung cihaz her zaman daha iyi iş görür.

@GucukBey cidden, Mediatek Snapdragon'un getir goturunu yapar diyen kullanicilarin bulundugu cehalet kokan epey'i mi baz aldin? Oyun telefonu diye ısınmayacak yargısı cok yanlış. Telefonu agir yuke sokup ısınıyor diyen kitleyi onemsiyorsunuz. 1 sene sonra donma, kasma sorunu eMMC cihazlardan sonra sona erdi, HyperOS kotu olabilir ancak boyle donanimli bir cihazda yasanmasi mumkun degil.

Hocam Samsung ve iPhone dışında başka bir markanın telefonunu tercih etmenizi pek önermem. Alacağınız telefonun fiyatına en yakın Samsung cihaz her zaman daha iyi iş görür.
Yooo eğer dediğiniz doğru olsaydı Samsung piyasanın en iyi fiyat performans markası olurdu. iPhone zaten üst segment ürünler üretiyor sadece o yüzden en kötü cihazı bile seni tatmin eder ancak pahalıdır. Samsung ise üst segment ürünleri gerçekten sağlam iken orta ve düşük segmentte çok kısıyor ürünlerinden. O yüzden önermeniz maalesef doğru değil.

Yooo eğer dediğiniz doğru olsaydı Samsung piyasanın en iyi fiyat performans markası olurdu. iPhone zaten üst segment ürünler üretiyor sadece o yüzden en kötü cihazı bile seni tatmin eder ancak pahalıdır. Samsung ise üst segment ürünleri gerçekten sağlam iken orta ve düşük segmentte çok kısıyor ürünlerinden. O yüzden önermeniz maalesef doğru değil.

Evet haklısınız. Ama yine de işletim sistemi ve optimizasyon olarak Samsung'un önde olması o markaları almamak için bir sebep bence. Zaten s serisi her türlü iyidir. Ben S10e kullanıyorum 5 yıldır hala canavar gibi akıcı bir cihaz. Biraz daha bütçe artırılıp bence alınabilecek en ucuz s serisi alınabilir. Tabii net bütçeyi bilemem.

Eğer X6 Pro alanların yüzde 35inin bu sorunu yaşadığını göstermezsen seni dünyanın en cahil ve alt tarafından bir şeyler uyduran insanı ilan edeceğiz. X6 Pro 1,5 seneden fazla kullanılacak. Çünkü konu sahibi 3 sene Note 8 Pro kullanmış ve hala sıkıntısız çalışıyor. Şimdi yalan söylüyor deme, sen 1,5 yıl sonra kasacağına dair kanıt atabilir misin? iPhone Samsung ile alakası ne biliyor musun? Ben diyorum ki bu şebeke, pil sorunları iPhone, Samsung'da bile olabilir o zaman telefon kullanmayalım. Hani sen diyorsun ya git Samsung al diye. Bu arada konu: POCO X6 Pro PUBG'de kaç FPS verir? Ağlayıp gittiler. Ben hala bilgilerimi konuşturmak için yer arıyordum.

Ciddiye alınmayacak rezil birisiniz. Ben ne kadar saygı çerçevesinde ciddiye almaya çalışsamda saçma saçma ithamlarda bulunuyorsun. 1,5 sene sonra X6 Pro yorumlarını beraber okuruz. Bana başka bir forumda X3 hakkında tartıştığımız 1 sene sonra da donma sebebiyle 20k telefon önerisi isteyen arkadaşı hatırlattınız.

Normalde 2. şans vermezdim ama beynin küçük olduğu için sana 2. şansı veriyorum.

Sanırım seninde terbiye ksımındaki hücreler X3 Pro gibi yanmış. Adam yerine koyulacak bir ağzın olduğunda bakarız. Nasıl böyle bir samimiyet buldun ama çok abartma istersen.

S23 FE X6 Pro'dan daha fazla ısınıyor teknik olarak ya da hemen hemen aynı kendi testlerim ve videolar ile kıyaslıyınca böyle bir sonuç ortaya çıkıyor. X6 Pro'lar 1.5 seneden sonra çöp ise S23FEler niye çöp olmadı çıkalı 1.5 sene oldu bu telefonlar. Bütçe yeterse S23 öneriyorum diyorsun S23ü bende öneriyorum ama 30000 fiyat bandında ne diyeyim adama defol git 10000 daha para biriktir mi?

S23 daha iyidir dedim S23 FE alınmaz alacak S23 alsın demedim.

Bu fiyat bandında oyun oynayacak adam X6 Pro'dan başka bir seçeneği yok. Bitti yani bu da bu fiyat bandında alınabilir bir telefon yapıyor bunu.

Son olarak epey yorumlarından %35 yavaşlama sarı ekran sorunlarının olduğunu nereden çıkarttın kardeşim bana açıklar mısın bende epey yorumlarından başka telefonlara bakıp şu kadar sorunlu mu diyeyim? Lütfen objektif ol bu arada?

Sararma sorunu epeyle alakalı değil telefon tamircisi akrabamın bile hep POCO X cihazları tamir etmesi sararmış ekrana çare araması gibi konular bile başlı başına sebepken daha açıklamaya gerek olmayacak birçok şikayet var. Sanırım telefoncusun çünkü telefoncu olan o akrabamda POCO'yu çok sever ekmek kapısı resmen.

@GucukBey cidden, MediaTek Snapdragon'un getir goturunu yapar diyen kullanicilarin bulundugu cehalet kokan Epey'i mi baz aldin? Oyun telefonu diye ısınmayacak yargısı cok yanlış. Telefonu agir yuke sokup ısınıyor diyen kitleyi onemsiyorsunuz. 1 sene sonra donma, kasma sorunu eMMC cihazlardan sonra sona erdi, HyperOS kotu olabilir ancak boyle donanimli bir cihazda yasanmasi mumkun degil.

Epeyi baz almadım sadece genel şikayetin epeyde bile olduğunu açıklamaya çalıştım. POCO cihaz oyun telefonunu geçtim eski Exynos'lar misali ısınıyor. Birçok tartışma yaptım bu konuda. Xiaomi Mi serisi dışı kolay kolay alınmaz.
@moonlightknight konuyu kirletmeye gerek yok. 1,5 sene sonra telefon hakkında açacağın konuda tartışalım.

@GucukBey cidden, Mediatek Snapdragon'un getir goturunu yapar diyen kullanicilarin bulundugu cehalet kokan epey'i mi baz aldin? Oyun telefonu diye ısınmayacak yargısı cok yanlış. Telefonu agir yuke sokup ısınıyor diyen kitleyi onemsiyorsunuz. 1 sene sonra donma, kasma sorunu eMMC cihazlardan sonra sona erdi, HyperOS kotu olabilir ancak boyle donanimli bir cihazda yasanmasi mumkun degil.

Ciddiye alınmayacak rezil birisiniz. Ben ne kadar saygı çerçevesinde ciddiye almaya çalışsamda saçma saçma ithamlarda bulunuyorsun. 1,5 sene sonra X6 Pro yorumlarını beraber okuruz. Bana başka bir forumda X3 hakkında tartıştığımız 1 sene sonra da donma sebebiyle 20k telefon önerisi isteyen arkadaşı hatırlattınız.

Sanırım seninde terbiye ksımındaki hücreler X3 Pro gibi yanmış. Adam yerine koyulacak bir ağzın olduğunda bakarız. Nasıl böyle bir samimiyet buldun ama çok abartma istersen.

Sararma sorunu epeyle alakalı değil telefon tamircisi akrabamın bile hep POCO X cihazları tamir etmesi sararmış ekrana çare araması gibi konular bile başlı başına sebepken daha açıklamaya gerek olmayacak birçok şikayet var. Sanırım telefoncusun çünkü telefoncu olan o akrabamda POCO'yu çok sever ekmek kapısı resmen.
Tamam ben ağzı bozuk, edepsiz, beyni küçük, özürlünün birisiyim. Peki kanıtlar nerede? Boş boş iddialar atıp arkasında durmayan ben miyim? Kanıt atmadan 3 IQ insanlar dışında kimse sana inanmaz. Üstelik sorularıma cevap veremeyeceğin için edepsizliğimi bahane ediyorsun. Hani senin adamlığın?

Epeyi baz almadım sadece genel şikayetin epeyde bile olduğunu açıklamaya çalıştım. POCO cihaz oyun telefonunu geçtim eski Exynos'lar misali ısınıyor. Birçok tartışma yaptım bu konuda. Xiaomi Mi serisi dışı kolay kolay alınmaz.

Telefoncu tanıdığım var telefoncu değilim. Yani gerçekten çok kısıtlı bir örneklemeden %35'i nasıl buldunuz açıklayabilir misin? Objektif ol ama :) bundan 5 sene önce Redmi Note 8 Pro 1.5 sene sonra kasacak donacak diyenler vardı 5 sene geçti adamlar PUBG oynuyor telefonla hala sanırım 1.5 seneyi yanlış hesaplamış telefon. Zaten 8 ay oldu çıkalı telefon 7 ay sonra kasma donma olmayınca ne diyeceksiniz merak ediyorum.

Evet haklısınız. Ama yine de işletim sistemi ve optimizasyon olarak Samsung'un önde olması o markaları almamak için bir sebep bence. Zaten s serisi her türlü iyidir. Ben S10e kullanıyorum 5 yıldır hala canavar gibi akıcı bir cihaz. Biraz daha bütçe artırılıp bence alınabilecek en ucuz s serisi alınabilir. Tabii net bütçeyi bilemem.

Yani bunu ön planda görüyorsanız zaten gidip Samsung almalısınız. Ben kas gücünü önemsiyorum telefonda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı