POCO X6 Pro'yu uzun süre kullananlar memnun mu?

Bütçe
15-28 Bin TL
Aynen Samsung'un bitmek bilmeyen sorunlu S3 S4 s5 serisi yoktu s6 s7 edge telefonlarda ekranda kırmızı çizgi sorunu yoktu degilmi ? Laf olsun torba dolsun takım tutar gibi telefon markası tutayım. Bir bitmediniz gitti su insanları yanlış yönlendirmek ten vazgeçin. Markada sorun olmuyor genelde sorunlar modellerden kaynaklanıyor bence bu arkadaşı çok ciddiye almayın.

Aynen Samsung'un bitmek bilmeyen sorunlu S3 S4 S5 serisi yoktu S6 S7 Edge telefonlarda ekranda kırmızı çizgi sorunu yoktu degil mi? Laf olsun torba dolsun takım tutar gibi telefon markası tutayım. Bir bitmediniz gitti su insanları yanlış yönlendirmekten vazgeçin. Markada sorun olmuyor genelde sorunlar modellerden kaynaklanıyor bence bu arkadaşı çok ciddiye almayın.

Samsung'un kronik sorunu olan cihazları çok nadir. Sayarak bitirdin. Ne hikmetse Xiaomi gibi Çinli markaların hepsi sorunlu. Millet almadan önce vakit geçsin de kronik sorun şikayetleri çıksın öyle karar vereyim diye bekliyor. Bunun takım tutmakla alakası yok. Xiaomi'nin yaptığını Samsung yapsaydı samsunga da aynı şeyleri söylerdim. Göz göre göre insanları dandik markalara yönlendirip haklarını yemeyin.

O bunları bile kullanmamıştır, laf atıyor öyle. 🤣😁

Hepsi derken tek tek modelleri yazsana, bakalım hangileri sorunlu.

Çok savunduğun X6 Pro mesela. Çok mükemmel dediğiniz 13T serisinin kamera buğulanması mesela. En kaliteli dediğiniz malları bile böyleyse giriş segmenti sen düşün.

O bunları bile kullanmamıştır, laf atıyor öyle. 🤣😁
Xiaomide redmi serisinde bazı modellerdeki sorunların dışında (oda denk gelirse) bir sorun olduğunu görmedim. Mi note 10 lite , poco X6 pro , redmi note 8 vs birsuru model kullandım sorunsuzdu. S7 edge kullandım ekranda çizgi olmayan modeliydi bide bendeki ona rağmen hiçbir marka şöyle böyle demedim sorunlar genelde modellerde oluyor.

Samsung'da bulamadığın kaliteyi sana Xiaomi Mi sağlayacak. Komik olma lütfen. Soruna gelecek olursak F serisi al bari kötünün iyisi.
Kullananlar diyor kullandın mı sen ?

POCO X6 Pro kullananlar memnun mu? Şu an POCO X3 NFC kullanıyorum. 4. yılında ve pek sorun yaşamadım. Eskidiği için değişeceğim. Sizce POCO F6 mı yoksa X6 Pro mu? Günlük WhatsApp, Instagram vs. kullanımında ısınıyor mu X6 Pro?

Aynı fiyatlarda başka telefon da önerebilirsiniz. (Samsung hariç.)

4 aydır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim kronik bir ısınma yok oyunlarda sağlam, batarya ise fena değil mükemmel denemez ama üzmez de kamera ortalama kötü değil iyi değil. Telefonu oyun ağırlıklı kullanacaksanız alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı