Poligon olmadan Full DM aim gelişir mi?

Arkadaşlar o kadar bezdim ki bot vurmaktan bıktırdı artık. Yeni senste adam vuramadığımı görünce iyice bir delirdim. Yarın Full 10 saat boyunca death match girmeyi düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Poligon gerekli mi?
DM modu daha iyidir. Aim Lab gibi uygulamalardan daha iyi alışırsınız. Karşıdaki rakibinizin hangi haraketleri öğreniyorsunuz. Aim hizanısı bi zamandan sonra kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Rakipler nereden peekliyor bu tarz konulara alışıyorsun. Benim düşüncem budur. Bot vurmak hiç bir yararına olmaz.

DM modu daha iyidir. Aim Lab gibi uygulamalardan daha iyi alışırsınız. Karşıdaki rakibinizin hangi haraketleri öğreniyorsunuz. Aim hizanısı bi zamandan sonra kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Rakipler nereden peekliyor bu tarz konulara alışıyorsun. Benim düşüncem budur. Bot vurmak hiç bir yararına olmaz.
Sağolun. Yarın yapacağım bol bol dm

İlk 5 saatini yaptım ufak 20dk lık molalarla. Bi 2,3 saat daha dm ardından derecesiz girmeyi düşünüyorum. İşe yaradı gibi artık daha iyi vuruyorum sanki ama bir günde gelişmez. Bundan sonra her gün 3 saat dm atmak konusunda ısrarlıyım en azından uzun bir süre boyunca. AimLab demişsiniz ama onun aim geliştirdiğine inanmıyorum. Daha çok oyunu unutturuyor. Çünkü hiçbir oyunun sensi birbirini %100 tutmaz ve top vurmanın çokta faydası yok. Oyunda aim çalışmak geliştirmek oyunun mekaniklerine alışmak en iyisidir.

Son düzenleme:
Sağ olun. Yarın yapacağım bol bol DM.

İlk 5 saatini yaptım ufak 20dakikalık molalarla. Bir 2,3 saat daha DM ardından derecesiz girmeyi düşünüyorum. İşe yaradı gibi artık daha iyi vuruyorum sanki ama bir günde gelişmez. Bundan sonra her gün 3 saat DM atmak konusunda ısrarlıyım en azından uzun bir süre boyunca. Aim Lab demişsiniz ama onun aim geliştirdiğine inanmıyorum. Daha çok oyunu unutturuyor. Çünkü hiçbir oyunun sensi birbirini %100 tutmaz ve top vurmanın çok da faydası yok. Oyunda aim çalışmak geliştirmek oyunun mekaniklerine alışmak en iyisidir.

Zaten Aim Lab gibi uygulamalardan daha iyi alışırsınız demişim hocam. Osu! Gibi oyunları da deneyebilirsiniz.

Hocam sadece aim kasarak immoya rahat gelirsiniz ama aiminizin bayağı iyi olması lazım sadece aimle yüceliğe kadar kastım.
Aimi benim şu anda başladığim gibi Ölüm Kalım Maçından mı geliştirdiniz? Neler tavsiye edersiniz?

@Armutvelimon Like atmışsınız ama tam olarak alamadım soruma cevabı.

Aimi benim şu anda başladığim gibi ölüm kalım maçından mı geliştirdiniz? Neler tavsiye edersiniz?

Hocam Aim Lab osu falan girme ben 5 Dk poligon sonra DM oynuyorum DM oynarken müzik açmayın seslere tepki verebilme kabiliyetiniz artar ve kafa vurmaya çalışın aim koyarak peek almayı öğrenin bu çok önemli düzgün peek atabilirseniz adam vurmanız daha rahat olacaktır aiminizi boş yerlere ve ortaya doğru tutmayın adamların peek atacağı yerlere koyun bir de mentalinizi yüksek tutun hocam rankınız neydi bu arada.

Hocam Aim Lab osu falan girme ben 5 Dk poligon sonra DM oynuyorum DM oynarken müzik açmayın seslere tepki verebilme kabiliyetiniz artar ve kafa vurmaya çalışın aim koyarak peek almayı öğrenin bu çok önemli düzgün peek atabilirseniz adam vurmanız daha rahat olacaktır aiminizi boş yerlere ve ortaya doğru tutmayın adamların peek atacağı yerlere koyun bir de mentalinizi yüksek tutun hocam rankınız neydi bu arada.

Ne alaka hocam. Osu! Gibi oyunlar göz refleksini arttırıyor. Her şey sadece aim ve peek atmak değil. Gamesens'te önemlidir rekabetçi oyunlarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı