Polis olunur mu?

ıronwhisper

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, pek bir bilgim yok ama lise mezunları için PMYO düşünüyorum.
-Mülakatta ne soruyorlar?
-Ne kadar maaş alıyorlar ve emekli maaşları ne kadar?
- Ve sizce yapılır mı?
-PMYO bitirdiğim gibi direk atanılıyor mu? (pek bir bilgim yok)
Yanlış anlamayın, çok güzel ve kutsal bir meslek ama bu sorularmın cevabını merak ediyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Öncelikle merhaba, pek bir bilgim yok ama lise mezunları için PMYO düşünüyorum.
-Mülakatta ne soruyorlar?
-Ne kadar maaş alıyorlar ve emekli maaşları ne kadar?
- Ve sizce yapılır mı?
-PMYO bitirdiğim gibi direk atanılıyor mu? (pek bir bilgim yok)
Yanlış anlamayın, çok güzel ve kutsal bir meslek ama bu sorularmın cevabını merak ediyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Adayla ilgili sorular sorarlar önce sonra top çek oradaki soruyu oku falan o şekil.

80.000 tl oluyormuş internetteki bilgiye göre, emekli maaşı 28.500 tl.

Sana bağlı yapılıp yapılmayacağı.

PMYO bitirince atanırsın evet.

Eğer severek yapacağın bir meslekse ol fakat aksi halde yanından bile geçme teyzem ve eniştem polis memuru teyzem severek yaptığı için memnun eniştem sevmediği için mutlu değil çalışma şartları ağır ne zaman çağıralacağın kesin değil bir plan bile yapamıyorsun yeri gelince.

evet hocam farkındayım bu ülküde iç yapılcak meslek deil ama bildiğim kadarıyla bana manatıklı geliyor geleceğimi bi tık garantiye alma içerisindeyim
Rozet ve silah seni aldatmasın. Polislikten başka memurluklar var, onları dene. Asgari ücretle çalış aç kal ama bu ülkede malum parti iktidarda iken polis filan olma. Naçizane tavsiye.

Eğer severek yapacağın bir meslekse ol fakat aksi halde yanından bile geçme teyzem ve eniştem polis memuru teyzem severek yaptığı için memnun eniştem sevmediği için mutlu değil çalışma şartları ağır ne zaman çağıralacağın kesin değil bir plan bile yapamıyorsun yeri gelince.
evet hocam farkndayım o şekilde bi hayat tarzı hoşuma gidiyor o yüzdende düşünüyorum parkurun sıkıntı olcağını düşünmüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı