Polis olunur mu?

evet hocam onuda sormak isterim brim seçimi nasıl oluyor

hocama açıkcası kendim için öyle bi iş seçmezdim ya
Polis Meslek Yüksek Okulunda eğitime devam ederken bazı birimler için seçmeler oluyor. Özel Harekat gibi. Diğer birimlerden bahsedecek olursak (asayiş - yunus - trafik - çevik kuvvet gibi ) bu tamamen atanacağınız ilin personel şube müdürüne bağlı. Hangi birimde ihtiyaç varsa rastgele sizi oraya gönderir. Sizin istediğiniz bir şube varsa rica eder veya araya torpil koyarsınız.

Polis meslek yüksek okulunda eğitime devam ederken bazı birimler için seçmeler oluyor. Özel harekat gibi. Diğer birimlerden bahsedecek olursak (asayiş - yunus - trafik - çevik kuvvet gibi ) bu tamamen atanacağınız ilin personel şube müdürüne bağlı. Hangi birimde ihtiyaç varsa rastgele sizi oraya gönderir. Sizin istediğiniz bir şube varsa rica eder veya araya torpil koyarsınız.

Bazı bölümler kendi içinde mülakata tabii tutulur.

hocam peki bunu bizmi seçiyoruz yoksa direk özelliklerimize bağlı olarak onlarmı seçiyor
Orasını bilmiyorum ama mesela düz polis memurusunuz diyelim, özel harekat şube müdürlüğü alım açarsa kendi isteğinizle özel harekatın mülakatına gidebilirsiniz. Sözlü mülakat ve parkur oluyor sonra 6 ay kurs sonucu başarılı olunursa özel harekat personeli olursunuz. Diğer birimlerdede bu şekil, eğitim süreci değişir sadece.

Polis Meslek Yüksek Okulunda eğitime devam ederken bazı birimler için seçmeler oluyor. Özel Harekat gibi. Diğer birimlerden bahsedecek olursak (asayiş - yunus - trafik - çevik kuvvet gibi ) bu tamamen atanacağınız ilin personel şube müdürüne bağlı. Hangi birimde ihtiyaç varsa rastgele sizi oraya gönderir. Sizin istediğiniz bir şube varsa rica eder veya araya torpil koyarsın
bu şekilde ha teşşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı