Birim seçimi adayın özelliklerine bağlı, hangisinde alım varsa ona atanırsın. Mesela boyun uzun, yapılısın diyelim yunus polisinde alım var ona atarlar.evet hocam onuda sormak isterim brim seçimi nasıl oluyor
Birim seçimi adayın özelliklerine bağlı, hangisinde alım varsa ona atanırsın. Mesela boyun uzun, yapılısın diyelim yunus polisinde alım var ona atarlar.evet hocam onuda sormak isterim brim seçimi nasıl oluyor
Polis Meslek Yüksek Okulunda eğitime devam ederken bazı birimler için seçmeler oluyor. Özel Harekat gibi. Diğer birimlerden bahsedecek olursak (asayiş - yunus - trafik - çevik kuvvet gibi ) bu tamamen atanacağınız ilin personel şube müdürüne bağlı. Hangi birimde ihtiyaç varsa rastgele sizi oraya gönderir. Sizin istediğiniz bir şube varsa rica eder veya araya torpil koyarsınız.evet hocam onuda sormak isterim brim seçimi nasıl oluyor
hocama açıkcası kendim için öyle bi iş seçmezdim ya
hocam peki bunu bizmi seçiyoruz yoksa direk özelliklerimize bağlı olarak onlarmı seçiyorBirim seçimi adayın özelliklerine bağlı, hangisinde alım varsa ona atanırsın. Mesela boyun uzun, yapılısın diyelim yunus polisinde alım var ona atarlar.
Polis meslek yüksek okulunda eğitime devam ederken bazı birimler için seçmeler oluyor. Özel harekat gibi. Diğer birimlerden bahsedecek olursak (asayiş - yunus - trafik - çevik kuvvet gibi ) bu tamamen atanacağınız ilin personel şube müdürüne bağlı. Hangi birimde ihtiyaç varsa rastgele sizi oraya gönderir. Sizin istediğiniz bir şube varsa rica eder veya araya torpil koyarsınız.
Orasını bilmiyorum ama mesela düz polis memurusunuz diyelim, özel harekat şube müdürlüğü alım açarsa kendi isteğinizle özel harekatın mülakatına gidebilirsiniz. Sözlü mülakat ve parkur oluyor sonra 6 ay kurs sonucu başarılı olunursa özel harekat personeli olursunuz. Diğer birimlerdede bu şekil, eğitim süreci değişir sadece.hocam peki bunu bizmi seçiyoruz yoksa direk özelliklerimize bağlı olarak onlarmı seçiyor
Rahat bir birim istiyorsan trafik polisi seçebilirsin bol bol ceza yazarsın.hocam peki bunu bizmi seçiyoruz yoksa direk özelliklerimize bağlı olarak onlarmı seçiyor
bu şekilde ha teşşekkür ederimPolis Meslek Yüksek Okulunda eğitime devam ederken bazı birimler için seçmeler oluyor. Özel Harekat gibi. Diğer birimlerden bahsedecek olursak (asayiş - yunus - trafik - çevik kuvvet gibi ) bu tamamen atanacağınız ilin personel şube müdürüne bağlı. Hangi birimde ihtiyaç varsa rastgele sizi oraya gönderir. Sizin istediğiniz bir şube varsa rica eder veya araya torpil koyarsın
Bu şekilde ha teşekkür ederim.
yok be hocam bana geçiren çok geçirdi bari biz geçirmiyelimRahat bir birim istiyorsan trafik polisi seçebilirsin bol bol ceza yazarsın.
Rahat bir birim istiyorsan trafik polisi seçebilirsin bol bol ceza yazarsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.