L1ghtBr1nger
Megapat
Daha fazla
Yazdığım iki mesajdan anladığınız polis kusursuz demekse tekrar okuyun. Gerekirse gözlük takın. Ben kimseye kusursuz demedim. Etimesgutdaki örneğimde sonuna kadar doğrudur. Bilmiyorum İstanbul'da öyle olabilir daha iyi kontrol sağlamak için ancak Çorum'da bile O bildiğiniz olaylardan sonra 1200 kişilik emniyette 400 kişi kalmıştı. Demem o ki insanları tahminler üzerine eleştirmek yerine gerçekleri bilerek eleştirin. Son yazdığım kısım yukarıdaki spesifik birkaç "kesin şöyledir ondan gelmiyordur" diyenler için.BilgisayarKurdu, yer İstanbul. Nüfusu en son 15 milyon diye biliyordum. "Yinede kendi semtimde polislerimiz çok hızlı sürede olay yerine varıyor. " İstanbul'da bile, polisler olay yerine çok hızlı şekilde intikal ediyorsa, maksimum 500.000 kişinin yaşadığı bir şehirde, polislerin ihbarlara HİÇ itibar etmemesi, intikal etmemesi sizce işleri olduğundan dolayı mıdır? 1 değil, 2 değil... Emniyet ile aramızda maksimum 10 dakika mesafe var. Şehirde nüfus desen, o da yok. Yazdığınız mesajdan anladığım şey, polis kusursuzdur, demek.
Gerçekten işleri olsa bile, değil 1 saat, değil 5 saat, 10 saat sonra bile, en azından gelip, kontrol eder. Veyahut ihbar veren kişiyle iletişime geçip, emniyette ifadesinin alınmasını, şüphelileri belirtmesini rica eder. Veyahut niye gelemediklerini belirtir ve özür diler.
-
"bulunduğunuz ülkede, herşeyin yolunda olup sadece bunda sorun olmadığını fark edin"
Sizce bundan daha ciddi bir sorun var mı? Bence yok. Çünkü insanın canı söz konusu. Ülkede her şeyin yolunda olmadığının farkındayım. Hatta hiçbir şey yolunda değil. Teşekkür ederim görüşünüz için.