Çözüm Polosmart PGM05 Phoenix 7.1 kulaklık yazılımı ve ses sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
100TL BİM'de
W7 uyumluluğu hariç hiçbir uyumlulukta çalışmıyor hocam Vista'da da buna benzer bir hata veriyor W7 uyumlulukta da dediğim gibi bir yükleyici açılıyor ama yine hata veriyor. WinRAR da kurulu dosyayı çıkarıp öyle açtım setupu ona rağmen hata veriyor.
Peki sürücü olmadan ses alabiliyor musunuz?

Kulaklığı ilk taktığımda bi şeyler yükledi zaten,kulaklığın sesi gayet normal mikrofonu fena çalışmıyor tek sorunum şu sesin ters gelmesi,onun için de bunu açmam gerekiyor ya da başka bi şey var mı bilmiyorum.
Programı win7 de yükleyip 8 e atabilir miyim acaba ? ya da orda ayarlasam yönlerini kendi pcme takınca eski haline mi döner?

Akifciğim, RGB kapatma gibi bir özellik var mıdır peki? Rahatsız ediyor mikrofonun ucundaki.
Hayır, yok. Siyah bant falan deneyin, içini açınca sorun çünkü.
Kulaklığı ilk taktığımda bi şeyler yükledi zaten,kulaklığın sesi gayet normal mikrofonu fena çalışmıyor tek sorunum şu sesin ters gelmesi,onun için de bunu açmam gerekiyor ya da başka bi şey var mı bilmiyorum.
Aygıt yöneticisinden silin kulaklığı.
Usb portunu değiştirince cızırtı gitti ses de düzgün geliyor fakat cs go da sanki ses fazla boğuk acaba kulaklıktan mıdır (Oyun içinde 7.1 ayarı yok 5.1 var ) oyun içi stereo ayarlı.
Yok, kulaklığın sesi iyi, CRYSİS'de denedim, Ses düzeyiniz alçak ise, 7.1 menüsündeki + tuşuna basın, ses artar.
Adı burada olur kulaklığın:
1610647505140.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı