Pop! OS vs Elementary OS vs OpenSUSE Tumbleweed

Fedora veya OpenSUSE. Debian'da olabilir.

Debian'ın paketleri miladi takvimi bulup hicri takvimde kalan Araplar gibi.

OpenSUSE Tumbleweed yuvarlanan sürüm olmasına rağmen bu seçeneklerden en stabili.

Başka önerileriniz var mı? Bu arada GNOME ile net stabil çalışırsa sevinirim. Ayrıca Arch, Cachy, Endeavour ve Mint'ı önermeyin. Bu dağıtımlar kullanmaktan kusacağım.

Debian'ın paketleri miladi takvimi bulup hicri takvimde kalan Araplar gibi.

Başka önerileriniz var mı? Bu arada GNOME ile net stabil çalışırsa sevinirim. Ayrıca Arch, Cachy, Endeavour ve Mint'ı önermeyin. Bu dağıtımlar kullanmaktan kusacağım.
Fedora ve Ubuntu, GNOME için en stabil dağıtımlar. Fedora yerine Ultramarine de kullanabilirsin.

Fedora ve Ubuntu, GNOME için en stabil dağıtımlar. Fedora yerine Ultramarine de kullanabilirsin.

Hocam peki, bu dağıtımlar Zen Kerneline destek sağlıyor mu?

Ek: Fedora destek sağlıyormuş. Bu sebeple onu kullanacağım. Bu arada Ultramarine tam olarak nedir?

Ek: NixOS nasıl?

Son düzenleme:
Hocam Nix ve Guix diğer dağıtımlardan çok farklı. Ben hepsini de denemiş biri olarak bunların Arch veya Gentoo'dan daha zor olduklarını düşünüyorum. /etc Dizininde bir Config dosyası var, bunun programlama dilini bilmeden sistemi kullanmak bile neredeyse imkansız.

Hocam sanal makine üzerinden başlıktaki dağıtımları denedim ve aralarında pek bir fark bulunmadığı için kararsız kaldım. Bu sebeple Void Linux'u denemeye karar verdim. Çünkü, diğer sistemler Systemd ve GRUB kullanmıyormuş. Bu sayede daha hızlı açılım süresi sunuyor ve oyun anlamında daha optimize olduğu söyleniyor. NVIDIA driverları nasıl onu bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı