Popeyes'da çalışılır mı?

Hocam nasıl geçti şu zamana kadar iş deneyiminiz? Hangi saatlerde çalışıyorsunuz memnun musunuz?

Ben de yarın başlayacağım ama biraz çekiniyorum hani o yabancı ortama girmek vs. arkadaş edindiniz mi ayrıca?

Öğlen 12 akşam 8 vardiyasında çalışıyorum. Fazla ayakta durunca ayak ve bel ağrısı oluyor.
Pek memnun değilim daha sakin işlere bakın.

Tam demin çıktım hocam işten.
7.30 saat ve 30 dakika mola var.
Onun dışında full ayaktasınız.
Yoğun bir mağazadayım ben.
Bence zor bir iş bir de sürekli elinizi çabuk tutmak zorundasınız 2 hamburger sipariş veriliyor onları hazırlarken her 30 saniyede bir 3 4 tane daha sipariş veriliyor.
Zor bir iş haftada 6 gün ve 1 gün izin var ve asgari ücret.
Açlıktan ölmediyseniz bence son çareniz olsun.
Bence çok kalabalık olmayan fastfoodçulara bakın.

Ha bir de eklemeyi unutmuşum içerisi cehennem gibi sıcak bütün gün ter içindesiniz.
Kolay gelsin hocam inşallah daha iyi yerlere gelirsiniz.

Sağ olun teşekkür ederim.🫶
Hocam çalıştığınız yerde arkadaşınız oldu mu? İyi anlaştığınız biri falan? Veya ortamı nasıl güzel mi aile ortamı gibi mi yoksa herkesin birbirine kin beslediği bir yer mi?

Sizi bir yerden tanıyordum şimdi hatırladım ayrıca. Benim staj sorularım vardı geçen aylarda atmıştım yanıt vermiştiniz.

Hocam çalıştığınız yerde arkadaşınız oldu mu? İyi anlaştığınız biri falan? Veya ortamı nasıl güzel mi aile ortamı gibi mi yoksa herkesin birbirine kin beslediği bir yer mi?

Sizi bir yerden tanıyordum şimdi hatırladım ayrıca. Benim staj sorularım vardı geçen aylarda atmıştım yanıt vermiştiniz.

Şu anlık iyi gibi hocam yenilere değil de eski elemanlara daha çok baskı oluyor bence.

Şu anlık iyi gibi hocam yenilere değil de eski elemanlara daha çok baskı oluyor bence.

Ben popeyese hiç sormadım sormaya gidiyorum şimdi.

Hocam normalde her yer asgari ücret. Sadece bizim yer uzak yer olduğu için ekstra veriliyor.

Ayrıca mesai ücreti yok. Ama hakkını yedirmem dedi müdür? Eğer bir gün 9 saat çalıştıysan ertesi gün 1 saat erken çıkarsın dedi.

Girdin mi işe ben 4 tane popeyese sordum 4 üde 3 aylık gireceksen olmaz temelli gireceksen başla işe dedi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı