Porsche Cayenne 3.6 S 2008 alınır mı?

2025 yılında yeni zamlarla o araca 50 bin min MTV ödersin. Absürt derece yakıt, bakım problemleri ile 150 bin km de ''muhtemelen'' boyalı (ekspertizde çıkar) 16-17 yıllık aracın olacak yani bunun kararını sana bırakıyorum.

Vergi hukuku ile çalışmıyorum ama alırsanız avukat olarak yardımcı olabilirim yani öyle diyeyim size anlaşılır belki

Ama şunu da hesaba katmak lazım, arkadas mokkayla kaza yaptı arka plastik akşam degisecekmis ve fiyat olarak 88 bin lira çıktı fiyat
Hocam serviste yaptırmak zorunda değilsin ayrıca bir plastik parça değildir o parça emin ol başka birşey vardır.

2025 yılında yeni zamlarla o araca 50 binmin MTV ödersin. Absürt derece yakıt, bakım problemleri ile 150 bin km de "muhtemelen" boyalı (ekspertizde çıkar) 16-17 yıllık aracın olacak yani bunun kararını sana bırakıyorum.

Boya tramer yok hocam.

Vallahi bazı sorunları göz önünde bulundurdum o kadar masraf yapacağını düşünmedim şahsen.

Babam biraz daha yüksek araba seviyor daha önce sedan araba kullanmadı hiç.

Minibüs tarzı isterseniz de Ford tourneo Custom var otomobil ruhsatlı yuksek, geniş ve uzun bir araba

Hocam L200'e nasıl geldik bilmiyorum ama zaten babam kullanıyor l200.

Yüksek araba tercihinde bulunduğunuz için söyledim hocam durumunuzu bilemem sadece tavsiye ettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı