MUHAMMEDALİ66
Megapat
Port yok demek; binada altyapının olmadığını, boş port yok demek; binada altyapının bulunduğunu ancak tüm portların dolu olduğunu/kullanıldığını ve boş yer olmadığını ifade eder.
Hocam altyapı yoksa üst katlar nasıl TTNET kullanabiliyor. Gerçekten ülkenin en rezil kurumlarından biri bu Türk Telekom. Müdürlüğe gidiyorsun sorunun ne olduğu belli değil, Telekom CEO'suna mail atıyorsun birini yönlendirip sana ulaşıyor telefondan yine ne olduğu belli değil.Port yok demek; binada altyapının olmadığını, boş port yok demek; binada altyapının bulunduğunu ancak tüm portların dolu olduğunu/kullanıldığını ve boş yer olmadığını ifade eder.
Sıkıntı burada. Binada port yoksa nasıl üst katlar kullanabiliyor?Boş port yok derken bir port var ama dolu port yok derken hiç port yok yani başvuru yaptırmalısınız.
Sıkıntı burada. Binada port yoksa nasıl üst katlar kullanabiliyor?
Sıkıntı burada. Binada port yoksa nasıl üst katlar kullanabiliyor?
Bulunduğum şehirde olsa bu durum yine ben gidip bizzat detayını öğrenir çözüme ulaştırmaya çalışırım ancak kardeşim için uğraşıyorum ve bilgisiz olduğundan yeterince ilerleyemiyor bu konuda. Şu konuda aslında detayları yazmıştım.Hocam size söylediğim gibi bu Türk Telekom'un halt yemesi. Yani buna takılmayın. Bu ifade boş port yok ifadesiyle aynı ve genelde ADSL altyapılarda böyle görünür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.