Portekiz elendi!

Portekiz bu turnuvada oynadığı 5 maçın 3’ünde gol atamadı. Bu 5 maçın tamamında santraforda Ronaldo vardı, hepsinde 11 başladı, gol atamadı ve sadece bir kez oyundan çıktı. İsmi var diye Cenk Tosun’dan kötü haldeki futbolcuyu oynatmayacaksın işte.

Bu futbolla yarı finale çıkmamalıydı zaten.
Fransa’nın turnuvada 3 golü var biri penaltı diğer ikisi rakibin kendi kalelerine golleri. İkisi de hak etmiyordu bence.

Çok sıkıcı macti, İspanya maçı güzeldi biraz sert olsa da. Yarınki maçlari merak ediyorum, İngiltere maçında da sıkılacagimi düşünüyorum fakat Türkiye maçını iple çekiyorum.

Zaten favori takımlardan sadece İspanya iş yapıyor şu an. Ronaldo kötü falan deniyor ama aslında kimsede iş yok. Mbappé sahada yoktu mesela. Maçların sıkıcı geçmesinin nedeni oyun planı ve teknik direktör seçimleri dışında futbolcuların formsuzluğu. Kimse risk almak istemiyor hemen sıkışınca geri pas. Ronaldo'nun bundan etkilendiğini düşünüyorum. Ayağına gelincede bir şey yapamıyor çünkü stoperler maç boyunca hep aktif. Pas trafiğinde hep onlar başrol. Yeni futbol düzenine alışamadığını düşünüyorum Ronaldo'nun.

Zaten favori takımlardan sadece İspanya iş yapıyor şu an. Ronaldo kötü falan deniyor ama aslında kimsede iş yok. Mbappé sahada yoktu mesela. Maçların sıkıcı geçmesinin nedeni oyun planı ve teknik direktör seçimleri dışında futbolcuların formsuzluğu. Kimse risk almak istemiyor hemen sıkışınca geri pas. Ronaldo'nun bundan etkilendiğini düşünüyorum. Ayağına gelincede bir şey yapamıyor çünkü stoperler maç boyunca hep aktif. Pas trafiğinde hep onlar başrol. Yeni futbol düzenine alışamadığını düşünüyorum Ronaldo'nun.
Katılmıyorum. Uzatmalarda ceza sahasında bulduğu bomboş pozisyonda topu tribünlere göndermesinin yeni futbol düzeniyle bir alakası yok. Hiçbir frikiği arkadaşlarına bırakmıyor ve hepsinde de barajı vuruyor. Başrol illaki kendisi olacak amacının o olduğunu düşünüyorum.
Ama özellikle Mbappe gerçekten çok düşmüş dünya kupası performansına göre. Sahada sadece Leao biraz iş yaptı. Zaten antrenman maçı temposunda geçti maç.

Konu rondaldoyken Ronaldo gene böyle bir turnuvaya katılmıştı Portekiz'de sonra ağlamıştı sanırsam herkes Ronaldo'ya sad edit yapıyordu hangi maçtı o bilen var mı?

Katılmıyorum. Uzatmalarda ceza sahasında bulduğu bomboş pozisyonda topu tribünlere göndermesinin yeni futbol düzeniyle bir alakası yok. Hiçbir frikiği arkadaşlarına bırakmıyor ve hepsinde de barajı vuruyor. Başrol illaki kendisi olacak amacının o olduğunu düşünüyorum.
Ama özellikle Mbappé gerçekten çok düşmüş dünya kupası performansına göre. Sahada sadece leao biraz iş yaptı. Zaten antrenman maçı temposunda geçti maç.

Dediğim gibi maç içerisinde aktif kalamıyor. Bu yüzden duran toplardan falan öne çıkmak istiyor. Bunca yıl yaptıklarından sonra bu kadar silik kalmayı kimse istemez. Bence de bırakmalı futbolu artık. En azından milli takımı. Ama demek istediğim şey şu. Maç içinde topla ne kadar az oynarsan maçtan o kadar soğursun. Uzatmalarda attığı şut çok iyi bir örnek bence. Ve bir santraforun maçtan soğuması kendiyle alakalı değil.

Konu rondaldoyken Ronaldo gene böyle bir turnuvaya katılmıştı Portekiz'de sonra ağlamıştı sanırsam herkes Ronaldo'ya sad edit yapıyordu hangi maçtı o bilen var mı?

Dünya kupası Fas maçından bahsediyorsunuz sanırsam.

Türkiye yarın Hollanda'yla berabere kalıp uzatmalarda 1 gol bulup yarı finale çıkacağını düşünüyorum ama yarı finalde muhtemel rakip İspanya'ya da Fransa Olacağı için maalesef yolumuz Yarı finale kadar diye düşünüyorum Portekiz bu futbolla zaten çeyreğe nasıl çıktı hayret ediyorum.

Türkiye yarın Hollanda'yla berabere kalıp uzatmalarda 1 gol bulup yarı finale çıkacağını düşünüyorum ama yarı finalde muhtemel rakip İspanya'ya da Fransa olacağı için maalesef yolumuz yarı finale kadar diye düşünüyorum Portekiz bu futbolla zaten çeyreğe nasıl çıktı hayret ediyorum.

Maç uzatmalara kalırsa Hollanda'nın elinden bizi kimse alamaz gibi geliyor hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı