Kral Ragnar
Hectopat
- Katılım
- 11 Ekim 2021
- Mesajlar
- 394
Ronaldo'nun son turnuvası euro 2020 idi bence.
Fransa’nın turnuvada 3 golü var biri penaltı diğer ikisi rakibin kendi kalelerine golleri. İkisi de hak etmiyordu bence.Bu futbolla yarı finale çıkmamalıydı zaten.
Katılmıyorum. Uzatmalarda ceza sahasında bulduğu bomboş pozisyonda topu tribünlere göndermesinin yeni futbol düzeniyle bir alakası yok. Hiçbir frikiği arkadaşlarına bırakmıyor ve hepsinde de barajı vuruyor. Başrol illaki kendisi olacak amacının o olduğunu düşünüyorum.Zaten favori takımlardan sadece İspanya iş yapıyor şu an. Ronaldo kötü falan deniyor ama aslında kimsede iş yok. Mbappé sahada yoktu mesela. Maçların sıkıcı geçmesinin nedeni oyun planı ve teknik direktör seçimleri dışında futbolcuların formsuzluğu. Kimse risk almak istemiyor hemen sıkışınca geri pas. Ronaldo'nun bundan etkilendiğini düşünüyorum. Ayağına gelincede bir şey yapamıyor çünkü stoperler maç boyunca hep aktif. Pas trafiğinde hep onlar başrol. Yeni futbol düzenine alışamadığını düşünüyorum Ronaldo'nun.
Katılmıyorum. Uzatmalarda ceza sahasında bulduğu bomboş pozisyonda topu tribünlere göndermesinin yeni futbol düzeniyle bir alakası yok. Hiçbir frikiği arkadaşlarına bırakmıyor ve hepsinde de barajı vuruyor. Başrol illaki kendisi olacak amacının o olduğunu düşünüyorum.
Ama özellikle Mbappé gerçekten çok düşmüş dünya kupası performansına göre. Sahada sadece leao biraz iş yaptı. Zaten antrenman maçı temposunda geçti maç.
Konu rondaldoyken Ronaldo gene böyle bir turnuvaya katılmıştı Portekiz'de sonra ağlamıştı sanırsam herkes Ronaldo'ya sad edit yapıyordu hangi maçtı o bilen var mı?
Türkiye yarın Hollanda'yla berabere kalıp uzatmalarda 1 gol bulup yarı finale çıkacağını düşünüyorum ama yarı finalde muhtemel rakip İspanya'ya da Fransa olacağı için maalesef yolumuz yarı finale kadar diye düşünüyorum Portekiz bu futbolla zaten çeyreğe nasıl çıktı hayret ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.