"Post Apokaliptik" Temalı Kitap Önerisi

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Monitörüm bozulup Steam de oyun toplayamayınca, şu sıralar İnsancıl veya D&R'den kitap almaya başladım. Kendi paramla alınca belki daha değeri biner gözüme 😀. Neyse, konuyu uzatmayayım. Kıyamet sonrası ve Türkçeye çevrilmiş sadece dili, özellikle 16 yaş için, ağır olmayan her türlü Post Apokaliptik hikaye/roman önerisine hatta çizgi roman önerisine dahi açığım.

Şuan dizisi de yayınlanıyor. Hugh Howey'in silo (wool) serisini tavsiye ederim. 3 kitap. Sanırım isimleri silo, vardiya ve toz. Yaşın itibari ile rahat okursun diye tahmin ediyorum. Daha öneririm ama yeni bitirdiğim ve genel olarak hoşuma gittiği için bir bakmanı öneririm.

Metro serisi var, oyunu da var duymuşsundur illa.
Duymazmıyım 😄 Teşekkür ederim tam benlik öneri olmuş.

Şuan dizisi de yayınlanıyor. Hugh Howey'in silo (wool) serisini tavsiye ederim. 3 kitap. Sanırım isimleri silo, vardiya ve toz. Yaşın itibari ile rahat okursun diye tahmin ediyorum. Daha öneririm ama yeni bitirdiğim ve genel olarak hoşuma gittiği için bir bakmanı öneririm.
Emin olduğun kitabı önerdiğin için teşekkür ederim.

Monitörüm bozulup Steam de oyun toplayamayınca, şu sıralar insancıl veya D&R'den kitap almaya başladım. Kendi paramla alınca belki daha değeri biner gözüme 😀. Neyse, konuyu uzatmayayım. Kıyamet sonrası ve Türkçeye çevrilmiş sadece dili, özellikle 16 yaş için, ağır olmayan her türlü post apokaliptik hikaye/roman önerisine hatta çizgi roman önerisine dahi açığım.

Maze runner var hocam, labirent türkçesi. Fillmleri de çıktı hatta.

Podcast dinlemek istersen. Büyük Tufan ı öneririm.
Kitap okumak daha faydalıdır diye podcast hiç dinlemedim açıkçası. Ama yine de teşekkür ederim. Bir gün olursa bu Podcast'ı dinlerim belkide 🙂

Labirent serisini çok beğenmiştim, size de öneririm.

Film ve kitapların senaryosu farklı ilerliyor. Yalnızca ilk film kitap ile örtüşüyor. Diğerleri tamamen farklı, bilginiz olsun.
Öğrendiğim iyi oldu baya.

Oyun oynaya oynaya baya şeyden uzaklaştım. Film izlemek mesela. Filmini izleyebilirsem ilk kitabını da alırım. Fakat acaba diğer kitapları filmden farklıysa aslında filmle bağlantılı kitaptan da farklı oluyor sanırsam. Yani filmini izlememe de gerek yok diye tahmin ediyorum. Sizce öyle mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı