Power Boost 12cm fan alınır mı?

DeoNade

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayar kasam Power Boost marka ve önde 3 fanı vardı. Birisi bozuldu. Ben de aynı marka olduğu için tekrardan indirimde iken yakaladım ve 3 adet daha satın. Aldım sizce doğru bir alışveriş mi oldu? Diğer fanlar güç kaynağına bağlı ve sürekli tam devirde çalışıyor. Biraz ses yapmaya başladı. Soğutma performansları iyi. Hangi dönüştürücüyü almak lazım fanları anakarta bağlamak için? B450M S2H kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ana kartında sadece CPU fan için giriş gördüm. Aldığın fanlar direkt PSU'ya mı bağlı yoksa bir kontrolcüye ya da çoğaltıcıya bağlanıp o şekilde mi PSU'dan güç alıyor? 4 pinli ibaresi var ama PWM mi değil mi göremedim sitede de. Yani uzaktan kumandalı ve hız ayarı yapılabilen kontrolcüler var. Belki o şekilde fanlarının hızlarına müdahale edebilirsin ihtiyacına göre.

Ana kartında sadece CPU fan için giriş gördüm. Aldığın fanlar direkt PSU'ya mı bağlı yoksa bir kontrolcüye ya da çoğaltıcıya bağlanıp o şekilde mi PSU'dan güç alıyor? 4 pinli ibaresi var ama PWM mi değil mi göremedim sitede de. Yani uzaktan kumandalı ve hız ayarı yapılabilen kontrolcüler var. Belki o şekilde fanlarının hızlarına müdahale edebilirsin ihtiyacına göre.

Cevabınız için teşekkür ederim, şu an fanlarım güç kaynağına bağlı pinleri birbirine bağlayarak güç almasını sağlıyorum nasıl bir bağlantı yönü izlemem konusunda yardımcı olur musunuz?

Cevabınız için teşekkür ederim, şu an fanlarım güç kaynağına bağlı pinleri birbirine bağlayarak güç almasını sağlıyorum nasıl bir bağlantı yönü izlemem konusunda yardımcı olur musunuz?
Fan pin uçlarının ve nasıl bağladığının fotoğraflarını iletebilirsen araştırabiliriz uygun bir çözüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı