Power Boost X-59 RGB Alınır Mı?

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum görünüş olarak güzel duruyor ama bende bilmiyorum bilenler cevaplarsa iyi olur

Daima Corsair seçerim. Ama dolar sayesinde fiyatları uçtu gitti mesela aklım da Corsair 465X RGB vardı. Bu kasayı da ona benzettim. Kasaların malzeme kalitesini tam anlamıyorum hepsi aynı malzemeden üretilmiyor mu?

Hocam ben yanlış mı görüyorum yoksa o kasanın ön tarafı sadece camlardan mı oluşuyor? Alma hocam onu. Bütçen sanırım en fazla 400 TL. Bu bütçe içerisinde Shaarkon RGB Flow, Zalman i3, bütçe 100 TL aşılırsa Dark Guardian bulunuyor.

Hocam ben yanlış mı görüyorum yoksa o kasanın ön tarafı sadece camlardan mı oluşuyor? Alma hocam onu. Bütçen sanırım en fazla 400 TL. Bu bütçe içerisinde Shaarkon RGB Flow, Zalman i3, bütçe 100 TL aşılırsa Dark Guardian bulunuyor.
Hocam alma dediğin kasa ful cam tamamda al dediğin Shaarkon RGB Flow'da da fan yok nasıl öneriyolar bu kasayı hayret ediyorum

Türk lirasını dolar sandın sanırım. NZXT alamıyoruz maalesef bu bütçeye. Çok fan istiyorsan Zalman i3 alabilirsin. Çok fan olunca kasanın sıcaklığı değişmiyor. Çok hava akışı değiştiriyor.

Corsair' da Power Boost' da cam tamamen. Ama cam ileriye doğru alınmış hava kanalları var sağda solda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı