Powercolor HD 6670 overclock

Mert Gürpüzer

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
-Öğrenci
Recep abi, sen daha önce ekran kartıma overclock yapabileceğimi söylemiştin. Şimdi ben bu kartı hangi değerlere kadar overclock etsem dengeli ve stabil çalışır ? Ek olarak ekran kartımın fanı overclock için yeterli düzeyde mi ? sistem (İntel core i5 2400 3.1Ghz 6 MB 64 BIT,GIGABYTE GA-HA65M-UD3H-B3 H61 , G.SKILL F3-12800CL7D- 4GBXM RIP JAWSX RAM , Powercolor HD6670 1GB GDDR5 ekran kartı , LC Power 550 W Siyah Psu)

Bu sana fikir verecektir:

temp.gif

:) iyiymiş. Bu arada Recep abi bir sorun var galiba karttan ama ben bilgisayarıma fan hızını ayarlayabilmek için ATI tray tools diye bir program yükledim. Buradan fan hızını artırdım falan ( kısacası sadece fanla biraz oynadım). Sonra eski haline getirdim. Ama o günden beri Battlefield Bad Company 2 multiplayer oynadıktan bir süre sonra bilgisayar komple donuyor. Ne Ctrl+Alt+Del işe yarıyor ne başka bir şey. Haliyle reset atıyorum bende. Gpu-z'den bir süre oynadıktan sonraki sıcaklığında baktım 56 derece idi. Bu sıcaklık bilgisayarın kapanmasına ya da donmasına yol açmaz bildiğim kadarıyla (Leptabım bir kere 73 dereceye çıkmıştı) . Galiba sorun programdan kaynaklandı ama bilemiyorum. Sen bir söylesen :D

Tüm sohbet için çok teşekkürler Recep abi :) eve gelir gelmez Technopat'a giriyorum :D Son olarak senden şöyle güzel bir 400 TL 'yi geçmeyen bir kart isteyeceğim (tercihim AMD olması ama nVidia'ya da sıcak bakmaya başladım :)

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı