Yok aga olmuyor.Soru çözmek.
Senin için biçilmiş kaftan bu kitaptır:Sayıları toplarken bazen hala el ile sayıyorum, hala çarpım tablosunu ezbere bilmiyorum. 4+3 gibi kolay bir soruyu bile aklımdan yaparken duraksıyorum. Tavsiyelerinizi alabilir miyim? (10.sınıfım)
Ben de el ile sayıyorum çözümü doğrulamak için. Ama 4+3'ü bile yaparsın ya. Ben mesela 7+2 görsem direkt 9 derim.Sayıları toplarken bazen hala el ile sayıyorum, hala çarpım tablosunu ezbere bilmiyorum. 4+3 gibi kolay bir soruyu bile aklımdan yaparken duraksıyorum. Tavsiyelerinizi alabilir miyim? (10.sınıfım)
Sayısal seçtim demeyin bana. Demeyin, demeyin, hayıııırrr...Sayıları toplarken bazen hala el ile sayıyorum, hala çarpım tablosunu ezbere bilmiyorum. 4+3 gibi kolay bir soruyu bile aklımdan yaparken duraksıyorum. Tavsiyelerinizi alabilir miyim? (10.sınıfım)
Evet bunu bizim matematik hocamız önermişti. Bunu sana yaz tatilinde çözme ödevi veriyorum @Buera0476Senin için biçilmiş kaftan bu kitaptır:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.