Pre Workout önerisi

T Bag

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar yine ben :D. Ülkenin durumu belli bu durumda pre workout almak istiyorum ama proteinocean bigjoy hiq gibi firmaların pre workoutu çok pahalı bende kahve almak istiyorum. TAFT Kahve 500 gr bu kahve hakkında ne düşünüyosunuz, ağırsağlamın kahveside olabilir önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar selamlar yine ben :D. Ülkenin durumu belli bu durumda pre workout almak istiyorum ama proteinocean bigjoy hiq gibi firmaların pre workoutu çok pahalı bende kahve almak istiyorum. TAFT Kahve 500 gr bu kahve hakkında ne düşünüyosunuz, ağırsağlamın kahveside olabilir önerilerinizi bekliyorum.
Hocam kahve yerine kafein hapı alın daha uygun fiyata geliyor.

kral dediğim gibi pahalı geliyo indirimle 214 oluyo ama servis fiyatı çok pahalı

Birkaç ay oldu 109liradan 2 adet almıştım. Birini açtım denedim aromasını beğenmediğim için kullanmadım, sonra kullanırım dedim, birinide arkadaşa hediye etmiştim. Açıp 1 kere denediğim preworkout kaskatı olmuş.

Birkaç ay oldu 109liradan 2 adet almıştım. Birini açtım denedim aromasını beğenmediğim için kullanmadım, sonra kullanırım dedim, birinide arkadaşa hediye etmiştim. Açıp 1 kere denediğim preworkout kaskatı olmuş.
Katılaşmasının sebebi, şeker bulundurması. İçerisinde şeker bulunan her şey bir süre sonra katılaşır. Katılaşmasının kötü bir anlamı yok.

katılıyorum etkisi hakkında söyleyebileceğin bir şey var mı?
Kullanan çok arkadaşım oldu, hepsi memnun. Zaten güvenilir olmayan bir marka değil, BigJoy markası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı