Pre-workout önerisi

Hocam evet haklısınız her gün içersem bir süre sonra o etkiyi hissetmeyeceğim haftada 1 içeceksem o zaman almam biraz mantıksız gibi geldi bana.

Bence mantıksız değil hocam yani kıt kanaat para biriktiriyor iseniz pahalı geliyorsa mantıksız onun dışı güzel bir performans arttırıcı bence bir deneyin memnun kalmazsanız bir daha almazsiniz.

Bence mantıksız değil hocam yani kıt kanaat para biriktiriyor iseniz pahalı geliyorsa mantıksız onun dışı güzel bir performans arttırıcı bence bir deneyin memnun kalmazsanız bir daha almazsiniz.

Para sorun değil.

Para sorun değil sadece kararsız kaldım yorgun günlerimde yine yardımcı olabilir. Deneyeceğim gibi gözüküyor

Para sorun değil.

Para sorun değil sadece kararsız kaldım yorgun günlerimde yine yardımcı olabilir. Deneyeceğim gibi gözüküyor.

Para sorun değilse müthiş hocam, kingsize Beast mod alın bana geri dönüş sağlayın deneyimlerinizi, sonrasinda size yine yardımcı olabilirim bu arada merak ettiğiniz herhangi bir şey hakkında soru sormaktan cekinmeyin.

Şuana kadar 4kg civarı pre kullanmışımdır. Beast mode 10/6lık verim aldım. En çok verim aldığım smash pro oldu 10/8 diyebililirim. Tabiki etkiler kişiye göre değişebiliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı