Pre-workout önerisi

akobia1

Hectopat
17 yaşındayım 178 boy 73kg 2-3 yıldır fitness yapıyorum. Hafta içi okuldan sonra spora gidince zihinsel olarak çok yorgun oluyorum sehpaya oturduğumda uyuyacak gibiyim ağırlıkları normal performansım gibi kaldıramıyorum. Tekrardan creatin kullanmaya başladım dün, etkisi sonra gelir fakat taft kahve içtiğimde pek etki etmiyor vucüt cafeine alışık değil sizce preworkout almak mantıklı mıdır? Alırsam kingsize Beast mode almayı düşünüyorum 50 servis 1kg 600TL içeri diğer pwlere göre daha zengin ama bana bir zararı olur mu? Hafta içi 2 gün kullanacağım belki ara sıra hafta sonları. Kafein hapı etkili mi öneriniz var mı?

Bir zararı olacağını düşünmüyorum. Fakat içinde 3000mg arjinin var, belki bir anda o kadar arjinin almak sizi ishal yapabilir veya yapmayabilir de. Fakat formülü aşırı sağlama benziyor, bence alınır.

Bir zararı olmaz ama içine beta-alanine basmışlar. Beta-alanine hayvan gibi kaşıntı yapar. İnsanların çoğu bu kaşıntıyı iyi pre workout sanıyor ama bu bir yanılgı. Kaşıntı bir yan etkidir. Mümkünse odaklanmayı artıran maddeler içeren, beta-alanine miktarı nispeten düşük olan pre workout ürünlerini tercih edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı