Pre workout önerisi

Samet07

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 5500 rtx 3060 12gb
Merhaba şu an elimde Proteinocean ve Grizzone preworkoutları var ama artık o kadar etki göremiyorum, kingsize HIQ vs. kullandım ve sürekli böyle markaları denedim ama bana göre pek bilinmedik ya da duyulmayan markalar her zaman daha iyi preworkout yapıyor.
Öneriniz varsa yazar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
vücut alıştığı için etki görmüyorsun hangisini kullanırsan kullan aynısı olacak. bir süre ara verip tekrar devam edersen düzelir. kafein detoksu gibi.

Bu manyak bir pre workout. Arkadaşımdan denemiştim deli gibi etki etmişti. Kafein oranı çok fazla. Bir de bunun mor pembesi var ama o biraz daha buna göre hafif bir pre workout. Arcanum diye bir pre daha çıkarmışlar yeni gördüm oda fenaymış.

Bu manyak bir pre workout. Arkadaşımdan denemiştim deli gibi etki etmişti. Kafein oranı çok fazla. Bir de bunun mor pembesi var ama o biraz daha buna göre hafif bir pre workout. Arcanum diye bir pre daha çıkarmışlar yeni gördüm oda fenaymış.
İçerisinde dmaa ve efedrin var bu iki madde aslında çoğu ülkede yasak türkiye de buna dahil ama denetim çok olmadığından kolayca satılıyor çok ciddi uyarıcılar ve gaza gelip yüksek doz kullanılırsa kalp krizinden adamı götürür bunlar şaka değil kullanılacaksa bile dikkatli kullanılmalı ve yarım ölçeği geçmemekte fayda var

İçerisinde dmaa ve efedrin var bu iki madde aslında çoğu ülkede yasak türkiye de buna dahil ama denetim çok olmadığından kolayca satılıyor çok ciddi uyarıcılar ve gaza gelip yüksek doz kullanılırsa kalp krizinden adamı götürür bunlar şaka değil kullanılacaksa bile dikkatli kullanılmalı ve yarım ölçeği geçmemekte fayda var
hocam dmaa ve efedrin ileride sorun çıkartırmı bana?

186 servis yazıyor gercek mi bu?

Biraz araştır istersen dmaa yasaklanmış bir madde o ürünlerin içine illegal konuluyor
dmaa yı duymuştım hocam yarım ölçeği geçmem zaten fakat 186 servis yazıyor gerçekse kafayı yedirtir adama

o kadar kullanılırsa 500 mg kafein yüksek doz dmaa ve efedrin almış olacak 500mg kafein tolere edilir çok önemli değil ama dmaa ve efedrin le bir araya gelmesi geri dönüşü olmayan sonuçlar ortaya çıkarabilir
Olay o zaten, cafein miktarını düşük bulanlar için. Kırmızı 31'i çıkardı, onu da kullanan kaç kişi var bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı