Pre-workout önerisi

395014

Hectopat
Proteinocean lansman Pre'si ile Grizzone preforce arasında kaldım. 2 markanın da presini kullandım, etki olarak Grizzone daha iyi ama enerji içeceği aromalısımım tadı leş ötesiydi. Proteinocean'da da tad güzel ama etki diğerine göre daha az. Sizce hangisini almak daha mantıklı?

Proteinocean lansman Pre'si ile Grizzone preforce arasında kaldım. 2 markanın da presini kullandım, etki olarak Grizzone daha iyi ama enerji içeceği aromalısımım tadı leş ötesiydi. Proteinocean'da da tad güzel ama etki diğerine göre daha az. Sizce hangisini almak daha mantıklı?

Proteinocean lansman preleri fiyatına göre çok iyi ben kullanıyorum ve memnunum etkisi, aroması vs. olsun güzel.

Bigjoy un Predator'leri var efsane bir şey bende kalp çarpıntısı yapmıştı bir kere ama

Hocam 400 lira bütçem var öyle söyleyeyim. Hem Bigjoy'un presi Proteinocean'a göre bile daha düşük. Ayrıca pre-workout'un içinde kreatin ne alaka onu da anlamadım.

Bazı firmalar koyuyor onu kendisi bir çeşit pre görevi görüyor ama etki süresi farkı ve işleyiş farkı var.

Pre için tavsiyem, bence ikisinden de uzak durup biraz daha para biriktirerek Citrulline, Arginine ve para yeterse Beta Alanine takviyelerini ayrı ayrı satın alıp ( ekonomik olarak birlikte bulabiliyorsan da olur) evde kendine göre ayar yapman. Yaklaşık 6 aydır kendim 5'er gr Citrulline & Arjinine AAKG ve 3.5 gr civarı da Beta alanine koyuyorum az bir miktar suya. Yanında da bir bardak kahve içiyorum. Alacağın pump da antrenman etkisi de on numara. Hem yüksek seviyelerde ve gerçekten ihtiyacın olan ürünlere ulaşacaksın ( pre içerisindeki Huperzine, B6, Creatine vb. hiçbirisi anlık enerji için Citrulline Arjinine gibi etki vermez, 10'da 1'i etkiyi görürsün ve bu da bir anlam ifade etmez) hem de kendin de kıyas yaptığında çok daha hesaplı bir satın alım yaptığını göreceksin.

Sağlık konusu olduğu için yazma gereği duydum, kendi tecrübelerimdir, sağlık tavsiyesi değildir ☺️

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı