Çözüldü Premiere Pro render sonrası video 1KB oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Selim Cengiz

Kilopat
Yer
Erzincan
Daha fazla  
Meslek
Teknisyen
24 saatlik bir videonun renderını aldım ve render 2 gün sürdü. Render sonrası videoya bir baktım 1KB ve video açılmıyor. Hata kodu: 0xc10100be bunu nasıl çözebilirim?

Not: Premiere Pro orijinal ve ekran kartı driverım güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bende de olmuştu fakat bu harici disk kullandığım zaman olmaya başladı. Masaüstüne veya dokümanlar kısmına render aldığımda olmuyor. Farklı bir diske kaydederken de oluyordu sadece bu iki yere render alırken sıkıntı olmadı. Önce bir kaç dakika sürecek bir render da dene eğer işe yararsa dediğim gibi yapabilirsin ama çözümü farklı bir şeyde olabilir ben böyle çözdüm.
Bende de olmuştu fakat bu harici disk kullandığım zaman olmaya başladı. Masaüstüne veya dokümanlar kısmına render aldığımda olmuyor. Farklı bir diske kaydederken de oluyordu sadece bu iki yere render alırken sıkıntı olmadı. Önce bir kaç dakika sürecek bir render da dene eğer işe yararsa dediğim gibi yapabilirsin ama çözümü farklı bir şeyde olabilir ben böyle çözdüm.

Çözüm
Evet dediğiniz gibi yaptım düzeldi :) şaka gibi 2 günlük render boşa gitti. İlginç olan ise aynı dosya konumuna daha önce de render aldım böyle bir şey olmamıştı.

Bunu başka yolu yok mu ? ilk render aldığım diskte dahili disk neden böyle yaptı ki ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı