Çözüldü Prime OS GRUB'a nasıl eklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Kod:
menuentry 'Android' --class android  --class android-x86_64 --class gnu-linux --class os {
    set root='(hd0,2)'
    linux /android/kernel root=/dev/ram0 SERIAL=random logo.showlogo=1 androidboot.selinux=permissive quiet DATA= USB_DATA_PARTITION=1
    initrd /android/initrd.img
}

Dosyada yazdığınız kısmı silip bunu yapıştırın. hd0,2 kısmını kendinize göre değiştirmeniz gerekiyor. Sda = hd0, sdb = hd1 gibi. Bölümlemeler de virgül sonrası kısımdır. Sda1 = hd0,0 ; sda2 = hd0,1 gibi bir şekilde. Prime OS'u hangi disk bölümüne kurduysanız ona göre düzenlersiniz.

Sudo Update-GRUB denediniz mi hocam.

Hocam yaptım ekleyemedim maalesef.

Hocam sondaki kod anlayamadım direk UUID kodu mu atacağım?

Son düzenleme:
Hocam kaydetmeye calisinca yazilacak dosya adi diyor ne olarak secmeliyim?
Ekran görüntüsü_2024-08-05_12-32-39.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam işim vardı kusura bakmayın, attığınız görseli incelememişim. Dosyada yazdığınız biçim Windows'a uygun. Prime OS'u GRUB'a eklemeye yönelik değil. Ufak bir araştırma yapmaya çalışacağım Prime OS'u eklemek için.

Hocam işim vardı kusura bakmayın, attığınız görseli incelememişim. Dosyada yazdığınız biçim Windows'a uygun. Prime OS'u GRUB'a eklemeye yönelik değil. Ufak bir araştırma yapmaya çalışacağım Prime OS'u eklemek için.

Estağfurullah hocam beklemek de bizim işimiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı