- Makaleler
- 42
Breaking Bad tabii ki. Sonra Prison Break gelir. Peaky Blinders bunların yanında biraz çerezlik kalıyor.
Bozmadan en güzel ve olması gereken yerde biten kaç dizi var acaba? Dizi muhteşem de olsa "keşke finali 1 sezon önce yapsaydı" fakan diyoruz hep.Prison Break'in ilk sezonu efsanedir? Diğer ikisini her türlü tokatlar ama gereksiz uzattılar, hele 1-2 sene evvel bir sezon daha çektiler ki akıllara zarar. Cevap olarak Prison Break 1. sezon diyorum kısaca.
Bozmadan en güzel ve olması gereken yerde biten kaç dizi var acaba? Dizi muhteşem de olsa "keşke finali 1 sezon önce yapsaydı" fakan diyoruz hep.
Son sezonlarda deccal olması dışında sorun yok.Felsefi derinliğe sahip olduğu için Breaking Bad diyebilirdim ama Scofield'a da zaafım var. Ben oyumu Prison Break'ten yana kullanacağım.
Breaking Bad var mesela. İzleyen hiç kimsenin çok çabuk bitti veya çok uzadı dediğini duymadım.Bozmadan en güzel ve olması gereken yerde biten kaç dizi var acaba? Dizi muhteşem de olsa "keşke finali 1 sezon önce yapsaydı" fakan diyoruz hep.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.