Process Hacker Kullandıktan Sonra PUBG Lite'da Ban Uyarısı

mehmet.bilen

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Muhasebe
Merhaba,

Technopat web sitesinde bulunan Process Hacker yazılımını indirip kurdum. 3 4 saat kadar sonra PUBG LITE oyununa giriş yaptım ancak "Bilgisayarınızda zararlı yazılım bulundu" uyarısı vererek oyundan atıp üzerine de 100 yıl ban verdi. Durumu bilet oluşturarak PUBG LITE'ye ilettim. Benzer sorun yaşayıp da çözebilen var mıdır ?

1568643712128.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulamanın isminden dolayı büyük ihtimal.
Bana da öyle geldi. Bundan daha komik bir durum daha var. Oyun, donanımlara göre bile uyarı veriyormuş. Tanbi bunu PUBG Lite support söylüyor. Faremin Logitech G102 olduğunu belirttim mailde. PUBG Lite support ise bu farenin makrolu olması sebebiyle değiştirmem gerektiğini söyledi. Yahu aylardır oynadım da sorun yoktu 100 yıl kapattılar diye mi oldu ki ? 😀

Bana da öyle geldi. Bundan daha komik bir durum daha var. Oyun, donanımlara göre bile uyarı veriyormuş. Tanbi bunu PUBG Lite support söylüyor. Faremin Logitech G102 olduğunu belirttim mailde. PUBG Lite support ise bu farenin makrolu olması sebebiyle değiştirmem gerektiğini söyledi. Yahu aylardır oynadım da sorun yoktu 100 yıl kapattılar diye mi oldu ki ? 😀

O fareden alacaktım ben de, vazgeçeyim o zaman. Process Hacker konusuna ne dediler?

O fareden alacaktım ben de, vazgeçeyim o zaman. Process Hacker konusuna ne dediler?
Kesin birşey söylemediler. Bilgisayarınızdaki yazılımda olabilir donanım da olabilir dediler. Durumu da bildirdim. Madem zararlı yazılım oyun loglarıma bakın dedim. Yani yönetici olursun açar bakarsın ban sebebi "Process Hacker". Process Hacker hile olmadığını anlarsın durumu çözmeye çalışırsın. Ancak birşey yapamayacaklarını söylediler. Bende hesabımı sildim. PUBG benim için bitmiştir.

Kesin birşey söylemediler. Bilgisayarınızdaki yazılımda olabilir donanım da olabilir dediler. Durumu da bildirdim. Madem zararlı yazılım oyun loglarıma bakın dedim. Yani yönetici olursun açar bakarsın ban sebebi "Process Hacker". Process Hacker hile olmadığını anlarsın durumu çözmeye çalışırsın. Ancak birşey yapamayacaklarını söylediler. Bende hesabımı sildim. PUBG benim için bitmiştir.

Neyse geçmiş olsun. Aslında process hacker geliştiricisinin uygulamanın adını değiştirmesi gerek ama yapmıyor nedense. Ben de kullanıyorum ph yi ama oyunlarda dikkat ediyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı