Program Dosyalarındaki Rastgele Klasörler Virüs müdür?

Ebubekir Parlak

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımda Valorant oynarken bazen FPS değerim 300'den 130'lara kadar inebiliyor. Anında Görev Yöneticisi'ni açıyorum fakat bir sıra dışı bir durum ile karşılaşmıyorum. Demin yerel disk C'de bu random isimli dosyaları buldum, bunlar virüs olabilir mi?

Ekran görüntüsü 2022-12-31 210811.png

Malwarebytes ile tarama yapın, virüs olabilir.

Malwarebytes ile tarama yapın, virüs olabilir.

Hiçbir antivirüs sitesine giremiyorum bu siteye ulaşılamıyor hatası alıyorum

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-12-31 215723.png
    Ekran görüntüsü 2022-12-31 215723.png
    95,7 KB · Görüntüleme: 54
Bilgisayarımda Valorant oynarken bazen FPS değerim 300'den 130'lara kadar inebiliyor. Anında Görev Yöneticisi'ni açıyorum fakat bir sıra dışı bir durum ile karşılaşmıyorum. Demin yerel disk C'de bu random isimli dosyaları buldum, bunlar virüs olabilir mi?

Eki Görüntüle 1619489
Novirusthanks mi?Hiç iç açıcı bir isim değil,taratınız.Bunu görünce aklıma Avast'ın yakaladığı catchmeifyoucan adlı bir dosya vardı,GameGuardian'dan geliyordu.Buna benzer bir şey olabilir.

Hiçbir antivirüs sitesine giremiyorum bu siteye ulaşılamıyor hatası alıyorum

Microsoft Defender Antivirüs ile bir tarama yapamyı deneyin, belki saçma ve güvensiz gelecek ancak Malwarebytes'ı korsan olarak indirmeyi deneyin. Dışardan USB ya da bir disk ile antivirüs programı yükleyemezseniz malesef ya format atacaksınız ya da korsan yazılım kullanacaksınız.
Bilgisayarı yarına kadar kullanmayıp bir bilgisayarcıda da işinizi halledebilirsiniz.

Microsoft Defender Antivirüs ile bir tarama yapamyı deneyin, belki saçma ve güvensiz gelecek ancak Malwarebytes'ı korsan olarak indirmeyi deneyin. Dışardan USB ya da bir disk ile antivirüs programı yükleyemezseniz malesef ya format atacaksınız ya da korsan yazılım kullanacaksınız.
Bilgisayarı yarına kadar kullanmayıp bir bilgisayarcıda da işinizi halledebilirsiniz.
Dedikleriniz iş görebilir.Hocam bilmediğimden soruyorum,USB ile neden yüklenemez?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı