Programcılığa nasıl başlanır?

kroniq01

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Kendimden biraz bahsedeyim. Ben günde yaklaşık 6-7 saat bilgisayar başında oyun oynayan bir kişiyim ve farkettim ki çok fazla zamanım boşu boşuna gidiyor. Ben de biraz araştırma yaptım ve teknolojinin neler yapabileceğini görüp hayran kaldım. Bugünden itibaren programlama dillerini öğrenip gelecek yıllardaki gelişmiş teknoloji çağına yüksekten başlamak istiyorum(Yaşım 17 ). Şöyle bir sorunum var ki meslek lisesinde okuduğum için bir öğretmenden yardım almam mümkün değil, ayrıca özel kurs alacak kadar da durumum iyi değil ama zamanım bol. Bilgili kişiler bana yardımcı olursa ve hangi yolu izlemem gerektiğini bana söylerler ise çok mutlu olurum. Gerçekten programlamayı öğrenmek istiyorum. Bu yüzden sen başlama, yapamazsın, altyapın olması gerekiyor v.b. yorumlarınızı kendinize saklayınız. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
başta algoritma mantığını kavra sonra c tabanlı java falan öğrenmeye başla bir süre sonra her dil birbirne benziyor

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı