Programda neler değiştirilmeli?

ÖmerDmrc

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
13100F RTX 4060 16GB RAM
16 yaşındayım 60 kiloyum. Arkadaşımdan aldığım programı uyguluyorum şu an. Değiştirilmesi gereken bir şey var mı yoksa böyle iyi mi ya da eklenebilecek şeyler varsa yardımcı olursanız sevinirim. Programı da PDF olarak ekledim.

Dosya Ekleri

• program4gunluk.pdf
    4 KB · Görüntüleme: 36

Dosya Ekleri

• foto1.png
    foto1.png
    112,6 KB · Görüntüleme: 23
  • resim_2025-09-16_222639033.png
    resim_2025-09-16_222639033.png
    38,3 KB · Görüntüleme: 26
Yardımcı olmaya ne dersin?

Gogus basta olmak uzere cok yetersiz bir program. Ve o antrenmandaki agirliginizin yazdigi programlardan kacinin.
Ornegin programinizda 8 tekrar yaziyorsa formunuzu koruyacak sekilde 8 tekrari maksimum verimle cikaracaginiz agirligi kendiniz bulmalisiniz. Ve her antrenman ayni kilolari yapamayabilirsiniz bu gayet normaldir.

1758288229280.png

1758288240515.png

Dunyanin en base programlarindan birisidir. Hareketlerin amacindan cikmayacak sekilde kendine gore sekillendirebilirsin. Ama her spor yapan programdaki hareketlerinin formlarini bilmeli diye dusunuyorum.
Sahsen ben belli bir programim olmadan ilerliyorum, bir yerden sonra o gun hangi kas grubunu hangi hareketle calistiracagini kestirebiliyorsun zaten, keyfime gore sekillendiriyorum.

Baska sorularin varsa sorabilirsin.

Gogus basta olmak uzere cok yetersiz bir program. Ve o antrenmandaki agirliginizin yazdigi programlardan kacinin.
Ornegin programinizda 8 tekrar yaziyorsa formunuzu koruyacak sekilde 8 tekrari maksimum verimle cikaracaginiz agirligi kendiniz bulmalisiniz. Ve her antrenman ayni kilolari yapamayabilirsiniz bu gayet normaldir.

Eki Görüntüle 2576272

Eki Görüntüle 2576273

Dunyanin en base programlarindan birisidir. Hareketlerin amacindan cikmayacak sekilde kendine gore sekillendirebilirsin. Ama her spor yapan programdaki hareketlerinin formlarini bilmeli diye dusunuyorum.
Sahsen ben belli bir programim olmadan ilerliyorum, bir yerden sonra o gun hangi kas grubunu hangi hareketle calistiracagini kestirebiliyorsun zaten, keyfime gore sekillendiriyorum.

Baska sorularin varsa sorabilirsin.

Haftada 4 gun gidebiliyorum ben programda neyi cikarmam lazim.

O zaman programdaki gibi pazartesi itis, sali cekis, cars bacak, pers off day, cuma ya da cumartesi ust vucut seklinde gidebilirsiniz, mumkunse 5 gun yapmak cok daha iyi olacaktir.

Pazartesi çarşamba cuma cumartesi pazar gitsem olur mu dört gün üst üste başka vakit yok çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı