Oyun değil de programlamaya dayalı para kazanabilir miyim? Nasıl kazanırım. Mesela programları satarak falan.C# oyun yapmak için kullanılan bir dil eğer yeteri kadar biliyorsan mobil bir oyun yapmayı deneyebilirsin. Bende Pascal öğreneceğim.
Oyun değil de programlamaya dayalı para kazanabilir miyim? Nasıl kazanırım? Mesela programları satarak falan.
Site önerebilir misiniz? Genelde benim gibi binlerce insan var o sitelerde. Biri bizi keşfedene kadar ohoooo.İsterseniz freelancer olup orada kod hatalarını düzelterek, eğitim vererek,program/oyun siparişleri alarak para kazanabilirsiniz.
Oyun değil de programlamaya dayalı para kazanabilir miyim? Nasıl kazanırım. Mesela programları satarak falan.
Şuraya bi random basasım geldi.31 çıkınca random atan hesap makinesi
Site önerebilir misiniz? Genelde benim gibi binlerce insan var o sitelerde. Biri bizi keşfedene kadar ohoooo.![]()
Virüs oluşturucu kodlayabiliyorum mesela örnek olarak. Benim derecem nasıl yani.İlgi alanına göre değişir.
![]()
Freelance İş Bulup Gelir Elde Edebileceğiniz En İyi 14 Freelancer Sitesi - Hosting.com.tr
İnternetin nimetlerinden biri de onun üzerinden iş ilanı vermek ve iş bulmak. 2000 yılının başından beri gazetelerdeki iş ilanları yerini web tabanlı iş ilanlarına bıraktı. İçindekiler Freelance Çalışma Ne Demektir? En İyi Yerli Freelance Siteleri En İyi Yabancı Freelance Siteleri Sonuç...www.hosting.com.tr
Virüs oluşturucu kodlayabiliyorum mesela örnek olarak. Benim dereceğim nasıl yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.