Bunu ilk defa yapmiyor. Kendisi goz ardinda bende normalde. Ama bu tarz konulara geldigimde kontrol etme ihtiyaci duyuyorum, yanlis bilgi verilmis mi bakayim diye. Konuyu da hic mesaj yokken gormustum. Yanlis kariyer tavsiyesi vermek istemedigim icin uzak durmustum.Tam bilmedigin ve egitimini almadigin konuda da teknolojiye son kullanma tarihi biciyor; insanlara kariyer tavsiyesi vermeye kalkiyorsun. Yazik gercekten.
KS'nin yazdiklarina gore cevap vermiyorsun sen. Koca sektoru tek is turune indirgiyorsun. Yorumun koca web sektoru uzerine. KS'nin mesajina degil. Ya yazdigini okumuyorsun yada farkinda degilsin ne kadar yanlis anlasilacagini karsi taraftan.KS'nin yazdıklarına göre cevap vermek yerine benim dediklerimi cımbızla seçip söylemediğine emin misin? bence hayır tartışmak için yer arıyorsun gibime geliyor.
KS'nin konusuna kendim yanit vermedim cunku yeterli yanit veremeyecegimin farkindayim senin aksine. Insanlari yonlendirmek ciddi bir sorumluluk ve yanlis yonlendirmek istemiyorum kimseyi. Kariyerinin basinda biri olarak, baskalarina kariyer tavsiyesi vermek istemiyorum. Soru sadece programlama olsaydi, katkida bulunurdum. Ancak soru kariyer uzerine.
Senin yaptiginsa kariyer tavsiyesi vermek. Kisinin alan tercihlerini degistirmesi icin yonlendirmek. Cok bir sey biliyormus gibi yazdigin icin de ciddiye alip belki gercekten vazgececek. Halbu ki yazdigin seylerin yarisi yanlis. Yanlis buldugum seyleri de aciklamisim zaten. Uzerine duzeltmelerde bulunmusum. Yetmemis @bitwise bulunmus. Kas yapmiyor, goz cikariyorsun farkinda degilsin.
Mevzunun egitimden ibaret olmadiginin farkinda degilsin. Zannediyorsun ki 3.5 ve 4o arasinda ki fark egitim. Teknolojiyi biraz daha arastir.Yapay zekayı bu gibi alanlarda daha da iş yapabilmesi için eğitilceğini anlayabiliriz.