Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Açıkçası benim gibi hevesliysen kitaba vs. pek ihtiyacın olmaz. Ben, merakımdan dolayı başladım. Hiç bilgim yoktu. Visual Studio ile girdim işin içine. Dil olarak Visual Basic kullanıyorum. "Visual Basic kötü, C# en iyisi." diyenler var. İkisini de kullanmış birisi olarak şunu söyleyebilirim ki, C# ile arasında dil dışında hiçbir fark yok. Hatta C# daha zor. Ben hem videolardan, hem de az da olsa İngilizce bilgimden kavradım. Eğer az da olsa İngilizce'n varsa, kelimeleri ve cümle kuruluşlarını genellikle biliyorsan, bir de YouTube'dan videolar izleyebileceksen Visual Basic çok kolay. Şu an programlamam iyi. Şunu da söyleyeyim, kendimi geliştirmek için kitap aldım fakat hiç işimi görmedi.
Sen yine de kendine en uygununu al. Herkesin öğrenme şekli farklıdır. Umarım yardımcı olabilmişimdir...