Okulda ders olarak görüyoruz daha önceden ardunio ile çalışıyordum ve anlaması çok kolay oldu birbirine benziyor.Nasıl başladın? Baktığın bir kaynak varmı?
Hala öğrenmeye devam ediyorum.
Okulda ders olarak görüyoruz daha önceden ardunio ile çalışıyordum ve anlaması çok kolay oldu birbirine benziyor.Nasıl başladın? Baktığın bir kaynak varmı?
Eyw sağol.JavaScript ile başla bence çünkü her alanda kullanılan bir dil ve ileride alan değiştirmek istersen rahat olur çünkü belkide discord geliştirmeyi sevmeyeceksin.
JavaScript ile bilgim yok ztn sıfırım. C# ile başlamak istiyorum.Bence Javascript ile devam et istersen typescript geç. C# falan gereksiz baş ağrısı.
bence JavaScript ile devam et istersen typescript geç. C# falan gereksiz baş ağrısı.
Alan Oyun olcak daha çok.İşe girişirken yapılan en büyük yanlışlardan biri bu. Hangi dil ile başlayacağınız değil hangi alana yöneleceğiniz önemli. Oyun için seçeceğin oyun motoruna göre C# ya da C++ öğren ardından oyun motorunun kütüphanesini öğren. Web için HTML-CSS-JS daha da ileri seviyeye taşımak istiyorsan React, PHP, Node.JS öğren. Data alanına yönelmek istiyorsan Python öğren.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.