Programlamaya nasıl başlamalıyım?

Sadece vakit geçirmek? Akademik hayatında başarılı olacağını düşünüyor musun? Altın tepside başarı ister misin? Bir de sabırlı ve azimliymiş...

Kodlama hakkında bir şey bilmiyorsan araştır. Hala çözemedin mi? Bize sor. Ama araştırmadan gelmişsin hazıra konmak istiyorsun.

2-3 ayda bir cacık olamazsın ve @Hypeer dostumun dediği gibi hiç başlama, en iyisi.
Neden öfke kusuyorsun? Adamın araştırmayı bilmesi gerekiyor ama demek ki bilmiyor. Biraz bahsedersin bununla ilgili bir sürü konu açıldı dersin bu kadar.

Neden öfke kusuyorsun? Adamın araştırmayı bilmesi gerekiyor ama demek ki bilmiyor. Biraz bahsedersin bununla ilgili bir sürü konu açıldı dersin bu kadar.
Hocam haklısınız ama benim anlamadığım konu açmadan önce hiç mi Google'ye bakmıyorlar. Ben bilmediğim ne olursa Google'ye soruyorum, bulamazsam bir ihtimal gelir burada sorarım. Bana kalırsa bu konuları açan arkadaşlar ilgi çekme peşinde, saçma bir düşünce olabilir ama cidden anlamıyorum yani. Yanlış anlamayın siz de haklısınız, bu kadar öfkeye gerek yok.

Hocam haklısınız ama benim anlamadığım konu açmadan önce hiç mi Google'ye bakmıyorlar. Ben bilmediğim ne olursa Google'ye soruyorum, bulamazsam bir ihtimal gelir burada sorarım. Bana kalırsa bu konuları açan arkadaşlar ilgi çekme peşinde, saçma bir düşünce olabilir ama cidden anlamıyorum yani. Yanlış anlamayın siz de haklısınız, bu kadar öfkeye gerek yok.
Konfora çok alışmış da olabilirler. Araştırmayı bilmek lazım. Bu sadece yazılım için geçerli değil.
Susma hakkımı kullanıyorum. Sana sabaha kadar dil döksem bir fayda olmayacak.
Tamam üstadım kızmayın. Ben Kaspersky tamam tarama yaparım.

Sadece vakit geçirmek? Akademik hayatında başarılı olacağını düşünüyor musun? Altın tepside başarı ister misin? Bir de sabırlı ve azimliymiş...

Kodlama hakkında bir şey bilmiyorsan araştır. Hala çözemedin mi? Bize sor. Ama araştırmadan gelmişsin hazıra konmak istiyorsun.

2-3 ayda bir cacık olamazsın ve @Hypeer dostumun dediği gibi hiç başlama, en iyisi.
Arkadaşım kime bu sinirin? Konu sahibi nereden başlarım diye soruyor sen hazıra konmak istiyor diyorsun.

Evet, diyorum. Sinir ediyorlar. Ayrıca bu konuya neden bu kadar kafaya takıyorsun?
Çünkü herkese sataşan biri gibi davranıyorsunuz. Fikrinize ters düşüyorsa kızgın atıp geçin ne muhalefet oluyorsunuz konu sahibine? Yaptığınız sadece mesaj kirliliği.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı