Aha hocam. Bu arada jet gibisiniz.Hangi siteden bahsediyorsun? Spor yapan birisi isen eğer her türlü kilo başı 1.5 alman lazım. Belki öyle hesaplıyordur.
Amaç kilo vermek olduğu için karbonhidrattan kısıp proteine veriyor çok yüksek ihtimalle. Siz biraz düşünebilirsiniz.Aha hocam. Bu arada jet gibisiniz.
Eki Görüntüle 1423977
Bu arada şimdi Fityemekten de hesapladım. 133g protein diyor.
Hayır. Kilomu korumayı seçtim.Amaç kilo vermek olduğu için karbonhidrattan kısıp proteine veriyor çok yüksek ihtimalle. Siz biraz düşünebilirsiniz.
Peki gün içindeki aktiviteye ne dediniz? 78 kilo olduğunuz için de böyle bir değer vermiş olabilir.Hayır. Kilomu korumayı seçtim.
Bunu seçtim.Peki gün içindeki aktiviteye ne dediniz? 78 kilo olduğunuz için de böyle bir değer vermiş olabilir.
Biraz fazla değer vermiş site sanki. Siz 30-40gr kısabilirsiniz. 100-120 arası spor yapmayan sağlıklı bir birey için iyidir.Bunu seçtim.
''Sedanter (Hareket etmiyorum veya çok az hareket ediyorum.)''
Öyle de çok aşırıya kaçarsan kabız ediyor herhalde. Basura da sebepiyer verebiliyor yanlış bilmiyorsam.Hesap, kitapla veya ölçüyle olacak iş değil. Protein ağırlıklı beslenmeye çalışıp, diğer besin çeşitlerinden de kafi derecede alınırsa gelişme de olur büyüme de. Her Allah'ın günü iyi beslenmek mümkün değil zaten. Bazen aç kalıyorsun, bazen şişiyorsun.
Anladım hocam. Her türlü 100 üzerine çıkmam lazım. Spora başlayacağım da başlamadan ne kadar tüketmek gerek diye baktım da.Biraz fazla değer vermiş site sanki. Siz 30-40gr kısabilirsiniz. 100-120 arası spor yapmayan sağlıklı bir birey için iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.