Protein proteindir bu soru arabaya X akaryakıt markasından almadım sorun olurmu gibi bişey. Ama yinede günlük yulaf, tavuk, toz, lor gibi karışık almaya çalış.Ben 80 kiloyum ve ortalama 130-160 arası alıyorum ancak şöyle bir durum var. Örnek olarak gün içi yediğim pirinç, yulaf vs yediğim hayvansal olmayan ürünlerde içeren proteini günlük aldığımız proteinden saymalı mıyız ?
Bulk yapıyorsan protein ve yağı azalt karboya aban derim.Fazla protein almanın zararı olmaz. Vücut ihtiyaçı olanı kullanır. Kalanı enerji olarak kullanır. Fazla aldığın diye takma. Ben 66 kiloyum günde 200-220 arası proteinim var. Yeri geliyor 600 gram yağsız kıyma yediğimde oluyor. Bir zararı olmadı. Ağırlıklarım arttı. Vücudum yağ falan da tutmadı. 1 aydır 200-220 arası alıyorum. Belim 2 cm inceldi. Makrolarda 250G carb 220 protein 100 grama yakın yağ alıyorum. Günlük ihtiyacım alıyorum sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.