Protein tozu kullanılır mı?

Tam olarak istediğin gibi beslenemiyorsan 3 veya 4. ayın sonunda hafiften başlayabilirsin. @Schwerer Gustav'e uyman senin için daha iyi olacaktır. Oldukça deneyimli biri olduğunu söylüyor sonuçta.
 
Tam olarak istediğin gibi beslenemiyorsan 3 veya 4. ayın sonunda hafiften başlayabilirsin. @Schwerer Gustav'e uyman senin için daha iyi olacaktır. Oldukça deneyimli biri olduğunu söylüyor sonuçta.
Estağfirullah hocam. Bildiklerimi aktarıyorum sadece. Mutlaka benden çok daha iyi bilenler vardır. Yanlışım var ise düzeltilirse memnun olurum.
 
Selam arkadaşlar, 15 yaşındayım 1.75 boyum var 70 kiloyum 2 aydır fitness'a gidiyorum; protein tozu kullanabilir miyim? Sıkıntı çıkar mı? Gelip de sağlıklı beslen yumurta ye falan demeyin ben sadece cevabı merak ediyorum veya kullanmamam gerekiyorsa nedenleri ne? Şimdiden herkese teşekkürler.
Eğer sadece görünüş içinse kullanmaya başladığında kadın çıkar ancak görünüşüm iyi oldu bırakabilirim dersen o kaslar çok kısa sürede erir haberin olsun.
 
Kullansan da çok çok bir etkisini göremezsin bu yaşta. Kullanmanı tavsiye etmem. Demeyin demişsin ama yumurta yemen daha çok işe yarar.
Hocam sizin dediğiniz neye benzer biliyor musunuz? Yemek yemek sana bu yaşta yaramaz. Yenilen şeylerin fayda etme yaşı diye bir şey yok. Protein tozu birçok yenilenden daha faydalı ve etkili. Arkadaşım alacaksan Whey Protein al, ama acemi bir sporcu için önce yerleşmiş bir beslenme düzenine sahip olman gerekiyor. Çünkü beslenme olmadan sadece protein tozu seni götürmez. En az 5. ayın başında kullanılmalı.
 
Protein tozu günlük alman gereken protein miktarini alamadiginda faydali olur mucizevi bir sey degildir. Normal gidalardan yeterince protein aliyorsan gerek yoktur. Daha yasin 15 ergenlige girdin veya yeni girecen hormonlarin dalgalanma halinde daha bu yasta hic gerek yok takviyeye. İlla bi sey kullancaksan git marketlerden proteinli süt al.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı