Protein tozu önerisi

Gokberk_DRY

Kilopat
Makaleler
9
Yer
Antalya
Aklımda şu anda supplementler ve Hardline 3 matrix protein tozları var. İçerik zenginliği ve servis anlamında Hardline daha iyi sadece Hardline 400TL daha pahalı. Aklımda başka bir seçenek yok. Hangisini alsam pişman olmam?

Aklımda şu anda supplementler ve Hardline 3 matrix protein tozları var. İçerik zenginliği ve servis anlamında Hardline daha iyi sadece Hardline 400TL daha pahalı. Aklımda başka bir seçenek yok. Hangisini alsam pişman olmam?

Hocam ben olsam seçimimi HIQ'dan yana kullanırdım.

F/P lazım diyorsanız Supplementler.

Onun dışında HIQ alabilirsiniz, size kalmış. HIQ servis başına 22.72 TL iken, Supplementler 21.26 TL.

HIQ da alsanız, Supplementler de alsanız pişman olmazsınız. Büyülü bir ürünler değiller zaten, ikisi de protein.

İkinci iki kiloluk Hardline 3 Matrix kullanıyorum tavsiye ederim. Biraz yağlı. BigJoy ile kıyaslanırsa içeriği ve desteği daha zengin. Hardline bir miktar daha yağlı, içiminde de bunu fark edebilirsiniz. Çikolata aromalı bir süre sonra bayıyor, muzlu tavsiye ederim.

F/P lazım diyorsanız Supplementler.

Onun dışında HIQ alabilirsiniz, size kalmış. HIQ servis başına 22.72 TL iken, supplementler 21.26 TL.

HIQ da alsanız, supplementler de alsanız pişman olmazsınız. Büyülü bir ürünler değiller zaten, ikisi de protein.

İkisi de pişman etmez beni. Fiyatları yakın zaten. Tercihimi belki HIQ tarafında kullanabilirim.

@emircanunlts hocam tercihimi HIQ'dan çektim. Şu an sadece ya supplementler protein tozu alacağım ya da bigjoy protein tozu. Yılbaşında indirim fırsatları olacağı için bakarım hangisi daha ucuz olursa. Baktım indirim falan olmadı supplementler protein tozu alır geçerim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı