Protein tozu önerisi

Fatieh

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 19 yaşındayım. Yaklaşık 6-7 aydır olabildiğince düzenli spor yapıyorum fakat her zaman yeterli proteini alamayabiliyorum. Protein tozu almayı düşünüyorum fakat marka, toz türü, aroma gibi konularda pek bilgim yok. Proteinocean fazlasıyla sponsor oluyor içerik üreticilere ama ben HIQ'nun daha iyi olduğunu duymuştum. Ne önerirsiniz? Nasıl kullanılmalı? Onu da pek bilmiyorum.

Hiq veya Scitec alabilirsiniz hocam. ya da tavuk alabilirsiniz.

3 4 yıldır yapmıyosan veya profesyonel değilsen aminoasit profili iyi bir whey proteine gerek yok ucuzundan Proteinocean idealdir ve lansmanları kaçırma derim.

Hiq veya Scitec alabilirsiniz hocam. ya da tavuk alabilirsiniz.
3 4 yıldır yapmıyosan veya profesyonel değilsen aminoasit profili iyi bir whey proteine gerek yok ucuzundan Proteinocean idealdir ve lansmanları kaçırma derim.
Ben bunu aldım spor sonrası süt ile efsane
Hardline, scitec, big joy
peki örneğin nasıl kullanmak lazım günde protein ihtiyacımın kaçını bununla karşılamalıyım neyle karıştırmalıyım vs?

Peki örneğin nasıl kullanmak lazım günde protein ihtiyacımın kaçını bununla karşılamalıyım neyle karıştırmalıyım vs?

Günün herhangi bir vaktinde günlük protein ihtiyacını karşılamak için. Antrenman sonrası da kullanabilirsin benim şuanda yaptığım gibi. Kasların onarımını da hızlandırır.

Sütle içersen yavaş sindiriyor ve bir süre tok tutabiliyor.
Su ile içersen hızlı emiliyor ve onarımı vesair hızlandırıyor.

Günün herhangi bir vaktinde günlük protein ihtiyacını karşılamak için. Antrenman sonrası da kullanabilirsin benim şuanda yaptığım gibi. Kasların onarımını da hızlandırır.

Sütle içersen yavaş sindiriyor ve bir süre tok tutabiliyor.
Su ile içersen hızlı emiliyor ve onarımı vesair hızlandırıyor.
Köpük veya tortu sorununu nasıl çözüyorsun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı