Günlük 140 gram protein almam gerekiyor ve neredeyse her gün bu miktara yaklaşamıyorum bile. Spor a başlayalı 3 ay oldu ve yağ yakma dönemindeyim. Sizce protein tozu alınır mı? (açtığım ilk konudur hatam var ise mazur görünüz)
Günlük 140 gram protein almam gerekiyor ve neredeyse her gün bu miktara yaklaşamıyorum bile. Spor a başlayalı 3 ay oldu ve yağ yakma dönemindeyim. Sizce protein tozu alınır mı? (açtığım ilk konudur hatam var ise mazur görünüz)
Newbie gains aşamasındasınız adamakıllı beslenmeden bile gelişirsiniz. Tabii bu sabah akşam cips kola demek değil ama daha ileri seviye kişiler kadar kafa takmanıza gerek yok beslenmeye. Bir yerden sonra bu süreç bitecek daha çok dikkat etmeniz gerekecek. Aşağı yukarı ilk sene böyle. (Yaklaşamamaktan kasıt 40-50 gram proteinse evet alınmalı.)
Cevapınız için saolun peki bir marka önerisi yapabilirmisiniz?Tüketilmeli kardeşim.
Bende bu amaçla almayı planlıyordum zaten ancak Ailem izin verirmi onu bilmiyorum Kreatin almıştım 1 saat onlara zararlı olmadığını anlattım.Protein tozunu steroid sanıyorlar malesef.Hocam protein tozu gerekli olduğu durumlar günlük protein ihtiyacınızı karşılayamamanızdır eğer 110G protein alıyorsanız ve 140 almanız lazımsa bunun kalan proteinini protein tozundan alabilirsiniz.
Her gün et yiyemiyorum bu yüzden protein tozu almayı planlıyorum.Zaten her gün tavuk yiyebilecek olsam protein tozu almak aklımın ucundan bile geçmezdi.Yağ yakicam siyorsan isolate whey alsan daha iyi olur ama fakirin dersen duz whey al.
Ben inanmiyorum yok protein tamamliyor falan.
Ben protein tozunu tatli yememek icin iciyorum hocam fantezi amacli.
Sen tavugunu falan ye emniyet kemerini tak arkana yaslan gerisine karisma.
Bende bu amaçla almayı planlıyordum zaten ancak ailem izin verir mi onu bilmiyorum kreatin almıştım 1 saat onlara zararlı olmadığını anlattım. Protein tozunu steroid sanıyorlar maalesef.
Her gün et yiyemiyorum bu yüzden protein tozu almayı planlıyorum. Zaten her gün tavuk yiyebilecek olsam protein tozu almak aklımın ucundan bile geçmezdi.
Saolun hocam önerdiğiniz bir marka varmıdır acaba?Her gün tavuk yiyebilseydik eğer zaten protein tozuna gerek kalmazdı o yüzden alabilirsiniz hocam bir sıkıntı olmaz.
Sağ olun hocam önerdiğiniz bir marka var mıdır acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.