Protein tozu vs creatine

Saç dökülmesi etkisi dolaylı, doğrudan değil diye biliyorum. Yani kreatin her setin ilk tekrarında devreye giriyor ve o sette tükendiğinde (normalde) 2-3 tekrar daha yapmanı sağlıyor, bu da kaslarını daha iyi geliştiriyor. Kas gelişimi de testosteron artışı demek. Kreatin doğrudan saç dökmez. Beslenmeni düzenli yapıp, vitaminlerini, Omega-3'ünü almayı aksatmazsan bir zararı olacağını düşünmüyorum. Tabi saç bakımı da önemli. Creatin aldığında normalden biraz daha fazla su tüketmen gerektiği doğrudur. Tam litre bilgisi aklımda değil şu an ama en az 3 lt. doğrudur bence. Tabi kilona, boyuna, yaşına falan da bağlı olmalı.

O kadar bilgi yazdık, insan bir "Sağ ol" falan der, sizin gibiler yüzünden insanın insana yardım hevesi kalmıyor :p
Adama yardımı teşekkür mesajı için mi atıyorsun bilader? İnsanların internetten başka hayatlarıda olabiliyor çoğu zaman.

Kreatini 5 gr al günlük, saç dökülmesiyle bir bağlantısı yok, evet 3L civarı bir su tüketimi lazım böbreklere yük binmemesi için, hayır ara vermenize gerek yok her gün 5 gr alabilirsiniz.

Adama yardımı teşekkür mesajı için mi atıyorsun bilader?
İlk olarak kahvehane ağzıyla yazma bana! İkinci olarak tonla önemli bilgi karşılığında "Bir teşekkür mesajı" orantısız bir karşılıktır, kimse böyle saçma bir ticarete girmez! 3. olarak da insan eğer insansa bir "Sağ ol" mesajı yazabilir ki o da yazdı bunu ve insan eğer insansa bunu isteyen birini eleştirmez.

Kusura bakma işteydim vaktim yoktu teşekkürler yorumlarınız için.
Sen de sağ ol. :)

HIQ mü daha iyi Proteinocean mı?
İkisini de almanı önermem çünkü ikisi de bizim ülkenin markası. Geçmişte yerli marka protein tozu diye millete nişasta içirdiklerini gördüm. Bu nedenle menşei Türkiye olan hiçbir ürünü almam. Bunu araştırabilirsin, dediklerimin gerçek olduğunu görürsün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı