Proton VPN bilgilerimizi çalıyor mu?

yakupcanv

Centipat
Sorum başlıktaki gibi, Roblox ve Instagram gibi uygulamalara erişim kısıtlaması geldiği için kullanacağım fakat ücretsiz VPN'ler hakkında bilgi çalma gibi olaylar söz konusu olduğu için pek güvenemedim, yardımcı olur musunuz?

Uygulamayı kullanabilirsin sorun olmaz. İsteğe bağlı aylık üyelikte var 10TL 3 cihazımda kullanıyorum.
erişimi kısıtlanmış sitelere girebiliyorum ama roblox uygulama olduğu için vpn gerekiyor sanırsam

warp kullandım fakat sonuç aynı vpn gerektiriyor biraz araştırdıktan sonra tüm vpnlerin log tuttuğunu öğrendim en iyisi kısıtlamanın kaldırılmasını beklemek

Son düzenleme:
Çalıyor Yakupcan kardeşim. Her an bilgilerin FBI'ın veya CIA'in eline geçebilir aman sen sen ol dikkat et.
Yalnız şöyle bir şey oldu kardeşimin kullandığı bilgisayara 2 ay önce Proton vpn' i kurmuştuk ve geçen hafta kardeşimin bilgisayarındaki not defterinde yazılı olan şifreler yani steam, instagram gibi hesapları bi anda hepsi çalındı zar zor kurtardık adamlar hemen bütün bilgileri değiştirip kripto reklamları yapmaya başlamışlar instadan :D Steamden alışveriş yapmışlar üstüne... Kendi bilgisayarımda sorun olmadı ama bazen bağlanılan sunuculara saldırılar gerçekleşebiliyor dikkat edin derim....

Technopat Haberler

Geri
Yukarı