Akinbey70 Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 544 Çözümler 6 18 Aralık 2022 #1 Selam. Daha önce de açmış olduğum indirme hızında bir takım sorunlar vardı. Fakat şu an hiçbir şekilde VPN bağlanamıyorum. Belki av ile alakalıdır diye devre dışı bırakıp denedim ama hala düzelme olmadı. Dosya Ekleri 1671359116615.png 32,2 KB · Görüntüleme: 85
Selam. Daha önce de açmış olduğum indirme hızında bir takım sorunlar vardı. Fakat şu an hiçbir şekilde VPN bağlanamıyorum. Belki av ile alakalıdır diye devre dışı bırakıp denedim ama hala düzelme olmadı.
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 19 Aralık 2022 #2 Başka bir VPN kullanmayı deneyin bazı VPN'lerde böyle sorunlar olabiliyor. Artı 0 Eksi
KS KS Akinbey70 Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 544 Çözümler 6 19 Aralık 2022 #3 sorun vpn ile alakalı mı yoksa malum şey ile mi anlayamadım neredeyse 1 haftadır sorunsuz kullanıp şimdi neden şimdi engelleniyor anlamıyorum ya Troubleshooting VPN connection issues on Windows - Proton VPN Support Connection issues with ProtonVPN client on Windows? Here is a list of common causes and known solutions to restore your VPN connection. protonvpn.com Artı 0 Eksi
sorun vpn ile alakalı mı yoksa malum şey ile mi anlayamadım neredeyse 1 haftadır sorunsuz kullanıp şimdi neden şimdi engelleniyor anlamıyorum ya Troubleshooting VPN connection issues on Windows - Proton VPN Support Connection issues with ProtonVPN client on Windows? Here is a list of common causes and known solutions to restore your VPN connection. protonvpn.com