Airbus34
Zeptopat
Daha fazla
Merhaba. Hobi amaçlı PS3 Super Slim aldım, 2. el. Herhangi bir fan sorunu vs. yok, düzgün çalışıyor. HEN yükledim ve içine 6-7 tane oyun yükledim, eğlence amaçlı uğraşıyorum, oynuyorum vs. şimdi de içini açmaya karar verdim. Termal macununu vs. değiştireceğim, toz varsa tozunu alacağım. Kasada çizikler var, üstünü kaplayıp kırık parça varsa yenisiyle değiştireceğim. Yani cihazı sıfırlamaya ve sıfır halinden daha performanslı yapmaya çalışıyorum.
Bir de SSD taktım, 240 GB HP marka. GTA 5 yükledim, 20-30 FPS arası veriyor gibi geldi ama arada drop, donma, takılma oluyor. Ben bu cihazı nasıl hızlandırabilirim? Overclock vs. den bahsediliyor, +10 FPS Max alsam benim için kâfi. Donma, takılma olmasın, 30-35 FPS alayım yeter. İstanbul'da yaşıyorum, varsa bir yer bu işi yapan, önereceğiniz yere cihazı bırakabilirim.
Bir de SSD taktım, 240 GB HP marka. GTA 5 yükledim, 20-30 FPS arası veriyor gibi geldi ama arada drop, donma, takılma oluyor. Ben bu cihazı nasıl hızlandırabilirim? Overclock vs. den bahsediliyor, +10 FPS Max alsam benim için kâfi. Donma, takılma olmasın, 30-35 FPS alayım yeter. İstanbul'da yaşıyorum, varsa bir yer bu işi yapan, önereceğiniz yere cihazı bırakabilirim.
Son düzenleyen: Moderatör: