PS 3 Super Slim performansı nasıl artılır?

Airbus34

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Hobi amaçlı PS3 Super Slim aldım, 2. el. Herhangi bir fan sorunu vs. yok, düzgün çalışıyor. HEN yükledim ve içine 6-7 tane oyun yükledim, eğlence amaçlı uğraşıyorum, oynuyorum vs. şimdi de içini açmaya karar verdim. Termal macununu vs. değiştireceğim, toz varsa tozunu alacağım. Kasada çizikler var, üstünü kaplayıp kırık parça varsa yenisiyle değiştireceğim. Yani cihazı sıfırlamaya ve sıfır halinden daha performanslı yapmaya çalışıyorum.

Bir de SSD taktım, 240 GB HP marka. GTA 5 yükledim, 20-30 FPS arası veriyor gibi geldi ama arada drop, donma, takılma oluyor. Ben bu cihazı nasıl hızlandırabilirim? Overclock vs. den bahsediliyor, +10 FPS Max alsam benim için kâfi. Donma, takılma olmasın, 30-35 FPS alayım yeter. İstanbul'da yaşıyorum, varsa bir yer bu işi yapan, önereceğiniz yere cihazı bırakabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığın değerler ortalama ve gayet iyi, OC kendin yapabilirsin. SSD'in hızlı oyun yükleme sürelerinden başka katkısı olmaz haberin olsun.
Bu konuda çok güvensizim bir video veya buna benzer kendimi garanti altına alabileceğim birşey varmı

Aldığın değerler ortalama ve gayet iyi, OC kendin yapabilirsin. SSD'in hızlı oyun yükleme sürelerinden başka katkısı olmaz haberin olsun.
Bu arada gta 5 de ssd farkını gördüm 3 de 1 oranında yükleme süreli düştü.Tam performans alamıyor cihaz ama yinede güzel oldu değdi.Şimdi cihaza bi bakım yapıcam termal macun değiştiricem ondan sonra oc yapmayı planlıyorum yada yaptırmayı

Son düzenleme:
Bu arada gta 5 de ssd farkını gördüm 3 de 1 oranında yükleme süreli düştü.Tam performans alamıyor cihaz ama yinede güzel oldu değdi.Şimdi cihaza bi bakım yapıcam termal macun değiştiricem ondan sonra oc yapmayı planlıyorum yada yaptırmayı.
Teknik bilgin yoksa kendin yapma yaptır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı