PS 4 mü Xbox mı?

ahmetoyunda0q

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Hesap Kullanılmıyor
Exc oyunları olmadan olmaz çok seviyorum. Ama PES FIFA onları da çok seviyorum. PS 4 e eFootball 22-23-24-25 çıkar mı. Bu ikisi olursa kesin PS 4 de karar kılacağım

Exclusive oyunları seviyorsan zaten PS alacaksın. Pes için bir şey söylemek mümkün değil. Konami'nin ne yaptığı belli değil çünkü. Bir bakarsın pes serisini çıkarmayı durdururlar. Zaten artık ücretsiz oldu. FIFA serisi çıkmaya devam eder.

Hocam pes artık e Football'ın degil miydi?

PS4 almanı tavsiye ederim hele ki exclusive oyunları seviyorsan kesinlikle PS4. Xbox'ın artı özelliği Game Pass olabilir. Ama oyun açısından PS4 daha iyi bir de fiyatları göz önünde bulundurmamız lazım Xbox kesinlikle o konuda daha iyi Game Pass yüzlerce oyun oynayabilirsin ama PS4'de 3-4 katı fiyata bir tane oyun oynayabilirsin.

Hocam pes artık e Football'ın degil miydi?
Valla ne yaptıklarını bilmiyorum ki ben de :D Birden piyasadan çekilme kararı aldılar. Yani rekabeti bıraktılar. Oyun ücretsiz olduğu için bir süre sonra piyasadan komple kalkma durumu söz konusu olabilir. Hangi firma ilgileniyor bilgim yok.

Exclusive oyunları seviyorsan zaten PS alacaksın. PES için bir şey söylemek mümkün değil. Konami'nin ne yaptığı belli değil çünkü. Bi bakarsın PES serisini çıkarmayı durdururlar. Zaten artık ücretsiz oldu. FIFA serisi çıkmaya devam eder.
İşte FIFA da mesela 22-23-24 PS 4 için çıkar mı çıkarsa ben PS 4 almak istiyorum. Exc oyunlarını seviyorum ama online oyunlar olmadan da olmaz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı